Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terör saldırısı bahaneleri oldu

Terör saldırısı bahaneleri oldu

DÜNYA Haberleri

Terör örgütü IŞİD'in düzenlediği kanlı saldırı sonrası başta Fransız olmak üzere birçok Avrupalı politikacı, Müslümanları hedef gösteren açıklamalar yaptı

Fransa'da ana muhalefetteki Cumhuriyetçiler Partisi lideri ve eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, “Poliste kaydı olanlara elektronik kelepçe takılarak ev hapsinde tutulmalarını teklif ediyorum. Bu sayede istihbarat servisleri bu kişileri daha yakından izleyebilir'' dedi. Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve ise, “Kin ve nefret çağrısı yapan camileri kapatacağız. Bu konuda girişim başlattım” diye konuştu. Saldırı sonrası Danimarka Halk Partisi milletvekili Soren Espersen daha ileri giderek, “IŞİD bizim centilmen olduğumuz için kadın ve çocukların arkalarına saklanıyor. Bundan sonra kadın çoluk çocuk demeden hepsini beraber bombalayalım. IŞİD'in kadınları da sistemin içindedir, yoksa bu savaş bitmez” diye konuştu. Polonya'nın yeni Dışişleri Bakanı Witold Waşkovski de, “Suriye'deki savaştan kaçarak Avrupa'ya iltica edenleri silahlandırılarak geri gönderelim. Çünkü onlar Berlin'de çay içerken, bizim askerlerimiz Suriye'de savaşamaz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...