Bartın'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bartın'da karşı istikametlerde seyir halinde bulunan 2 araç, hız uyarı tabelası önünde çarpıştı. Kazada can pazarı yaşanırken ihbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Bartın istikametine seyreden ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen araç ile karşı yönden gelen otomobil ile çarpıştı. Hız limitlerini gösteren tabela önünde meydana gelen kazanın sebebinin ise aşırı hız olduğu öğrenildi. 

Bartın'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, çok sayıda yaralı var - 1. Resim

ARAÇLARIN BİRİ SULAMA KANALINA UÇTU

Kazada çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri yol kenarındaki su kanalına devrildi. Arabanın içinde bulunan 3 kişiden biri çalılık alana savrulurken, 2'si ise araçta sıkıştı. Diğer araç ise su kanalına düştü, içerisindeki 2 kişi de yaralandı.

Bartın'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, çok sayıda yaralı var - 2. Resim

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlıkçılara teslim edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan 5 kişi, Bartın'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İçlerinden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...