Bir KYK vakası daha: 100'ü aşkın öğrenci hastanelik oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son zamanlarda art arda yaşanan 'asansör düşme' olayları ile gündeme gelen KYK'larda ihmaller silsilesi devam ediyor. Isparta'da KYK yurdunda kalan 130 öğrenci akşam yemeğinden sonra hastanelik oldu.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), Aydın'daki KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan Zeren Ertaş'ın (22) asansörde sıkışarak hayatını kaybetmesinin ardından gündem düşmüyor. 25 Ekim'de yaşanan acı olay sonrası birçok KYK yurdunda asansör düştü ya da ara katlarda asılı kaldı. Bir KYK vakası da Isparta'da yaşandı. 

YEMEKTEN SONRA HASTANELİK OLDULAR

Isparta'nın Yalvaç ilçesindeki KYK yurdunda kalan 130 öğrenci, akşam yemeğinde kuru fasulye ile pilav yedikten bir süre sonra rahatsızlandı.

Bir KYK vakası daha: 100'ü aşkın öğrenci hastanelik oldu!

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle Yalvaç Devlet Hastanesine başvuran öğrenciler tedaviye alındı. Hastanede tedavisi tamamlanan 11 öğrencinin taburcu edildiği, diğer öğrencilerin tedavisinin sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu öğrendi.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yemekten alınan numuneler tahlile gönderildi.

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...