Kocaeli'deki kazada ölü sayısı yükseldi, genç futbolcu hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kocaeli'deki kazada ölü sayısı yükseldi, genç futbolcu hayatını kaybetti

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kocaeli'de 10 metrelik istinat duvarından uçan otomobilde bulunan Darıca Spor U17 futbolcularından Bayram Gaymaz ağır yaralanmıştı. Talihsiz genç kaldırıldığı hastanede 11 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Feci kaza 29 Nisan'da Gebze ilçesine bağlı Eskihisar Mahallesi 1494 Sokak'ta yaşandu. Enes T.T. yönetimindeki araba su birikintisine girdi. Daha sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç kontrolden çıkarak 10 metrelik istinat duvarından ağaçlık alana uçtu.

Kocaeli'deki kazada ölü sayısı yükseldi, genç futbolcu hayatını kaybetti - 1. Resim

Kazayı gören vatandaşlar otomobilin yanına koştu. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine de olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler, ağaçlık alanı aşarak kaza alanına ulaştı. Araçta bulunan sürücü Enes T.T. ile yolcular İbrahim G., Bayram Gaymaz, Emir A. ve Yunus Emre Savaş hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'deki kazada ölü sayısı yükseldi, genç futbolcu hayatını kaybetti - 2. Resim

GENÇ FUTBOLCU 11 GÜN SONRA VEFAT ETTİ

Yaralılardan Yunus Emre Savaş, Bayram Gaymaz ve Emir A.'nın Darıca Spor U17 ve U18 futbolcuları olduğu öğrenildi. Durumu kritik olan ve Darıca Spor U18'de oynayan Yunus Emre Savaş, 1 Mayıs tarihinde hayatını kaybetmişti. 11 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren ağır yaralı Bayram Gaymaz da vefat etti.

Kocaeli'deki kazada ölü sayısı yükseldi, genç futbolcu hayatını kaybetti - 3. Resim

17 yaşındaki futbolcu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölümü sevenlerini üzüntüye boğdu. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...