Polis memuru dehşet saçtı! Karakolda meslektaşlarına ateş açtı, 2 polis şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaralı 2 polis memurunun kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

Adıyaman'da bir polis karakolda dehşet saçtı... Polis memuru S.U.Ş, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaralanan Polis Merkezi Amiri  ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirinin şehit olduğunu duyurdu. İki meslektaşını öldüren polis ise, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

POLİS MEMURU KARAKOLDA DEHŞET SAÇTI

Olay, akşam saatlerinde Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis memuru S.U.Ş., polis merkezine gelerek polis merkezi amiri Başkomiser Kamuran Ü’yü ve asayiş şube ekipler amiri Gökhan Ö’yü kendisine ait beylik tabancasıyla ateş ederek ağır yaraladı. S.U.Ş. ise polis merkezinde görevli polis memurları tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Polis memuru dehşet saçtı! Karakolda meslektaşlarına ateş açtı, 2 polis şehit oldu - 1. Resim

Meydana gelen olay sonrası polis merkezine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan polisler Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastaneye kaldırıldı.

Karakol amiri Başkomiser Kamuran Ü. ve ekipler amiri Gökhan Ö. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu. Saldırıyı gerçekleştiren S.U.Ş.’nin ise hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

Polis memuru dehşet saçtı! Karakolda meslektaşlarına ateş açtı, 2 polis şehit oldu - 2. Resim

Polis merkezinde incelemeler devam ediyor.

BAKAN YERLİKAYA: 2 POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

İçişleri Bakanı Yerlikaya Adıyaman'da yaşanan olaya ilişkin detayları aktardı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır.

Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek  gözaltına alınmıştır.

Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur.

Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Garip 27 Nisan 2024 23:24

Ne oldu da oldu acaba.

Sonraki Haber Yükleniyor...