Sağlık Bakanı Koca, ambulans takip eden sürücüleri kaza görüntüsüyle uyardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sağlık Bakanı Koca, ambulans takip eden sürücüleri kaza görüntüsüyle uyardı

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ambulans takip eden sürücüleri kaza görüntüsüyle uyardı. Koca'nın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ambulansın arkasından giden bir otomobilin kaza yaptığı görüldü. Baka Koca "Nasılsa önümde ambulans var, bana bir şey olursa kurtarırlar" ifadelerini kullandı.

Bazı sürücüler, trafikte ambulansa arkasından gitmek için yol veriyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir kazaya ait görüntüleri paylaşarak, bu zihniyettekileri, trafikte hızlı ilerlemek için ambulansların peşine takılmamaları konusunda uyardı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1677001095271284751

"'BANA BİR ŞEY OLMAZ' DEMEYİN"

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Nasılsa önümde ambulans var, bana bir şey olursa kurtarırlar'. İstanbul'da yaşanan bu kazanın benzerlerinden kaçınmak için trafikte ambulansın peşine takılmaktan ve takip mesafesi kuralını ihlal etmekten kaçınılmalı" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...