Ankara'da cadde ve sokaklar göle döndü, valilikten açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ankara'da günlerdir devam eden sağanak ve dolu, hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji'den gelen uyarı sonrası başlayan şiddetli yağış sebebiyle bazı cadde ve sokaklar göle döndü. Öte yandan Elmadağ-Kırıkkale yönü sel sebebiyle ulaşıma kapandı, trafikte aksamalar yaşandı. Ankara Valisi Vasip Şahin açıklamada bulunarak, kuvvetli yağışlar sonrası herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirtti.

Meteoroloji'nin uyarılarından sonra Ankara'da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya devam ediyor. Günlerdir süren yağışlar vatandaşların hayatında aksamalara yol açıyor.

YAĞMURUN DURMASINI BEKLEDİLER

Başkent'te şiddetli yağışlara hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi. Art arda yağan dolu ve şiddetli yağışlar sonrası trafik yoğunluğu yaşandı.

Ankara'da cadde ve sokaklar göle döndü, valilikten açıklama geldi - 1. Resim

ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Çankaya'nın Beşevler semtinde yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle bazı araçlar ilerlemekte güçlük çekti. İlerleyemeyen bazı sürücülerin araçlarını park etmesi sebebiyle uzun kuyruklar oluştu.

Ankara'da cadde ve sokaklar göle döndü, valilikten açıklama geldi - 2. Resim

BELEDİYE OTOBÜSÜNÜ SU BASTI

Elmadağ-Kırıkkale yönü sel nedeniyle ulaşıma kapandı, yolda, uzun araç kuyrukları oluştu. Öte yandan bir belediye otobüsünü su bastığı ve vatandaşların otobüsün içerisinde mahsur kaldığı belirtildi.

Ankara'da cadde ve sokaklar göle döndü, valilikten açıklama geldi - 3. Resim

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin, başkentte etkili olan sağanak nedeniyle tüm ekiplerin sahada ve görevleri başında olduğunu, şu ana kadar herhangi bir can kaybı bulunmadığını bildirdi.

Vali Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu akşam ilimizde meydana gelen yoğun yağışlardan dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ekiplerimiz sahada ve görevleri başında. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Ankara Valiliği, gün içerisinde şehirde yaşanacak gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışlara yönelik vatandaşları uyararak, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre; Ankara’da 1 Mayıs Çarşamba Günü beklenen gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışlara dikkat!" açıklamasında bulunmuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...