Ankara’da su baskınlarına sebep olan sağanak yağışın yarın akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ankara’da su baskınlarına sebep olan sağanak yağışın yarın akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ankara ve çevresinde son günlerde etkili olan şiddetli yağışlar, su baskınlarına ve taşkınlara sebep oluyor. Meteoroloji yetkilileri, bu yağışların yarın akşam saatlerine kadar devam edeceğini tahmin ediyor. Ankara'da yarın hava durumu ile ilgili merak edilenler haberin devamında...

Ankara'da son günlerde etkili olan şiddetli yağışlar, başkenti su baskınları ve sel riskiyle karşı karşıya bırakıyor. Meteoroloji yetkilileri, yaşanan yağışların yarın akşam saatlerine kadar devam etmesini beklediklerini açıkladılar. Ankara hava durumu ile ilgili merak edilen tüm detaylar şu şekilde...

Ankara’da su baskınlarına sebep olan sağanak yağışın yarın akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor - 1. Resim

YARIN ANKARA'DA YAĞMUR VAR MI?

Başkent Ankara, beklenen yağışlarla birlikte su baskınlarına ve ulaşımda aksamalara hazırlıklı olmalıdır. Yağışın şiddetli olması nedeniyle sel riski de göz ardı edilmemelidir. Vatandaşlar, drenaj sistemlerinin kontrolünü yapmalı ve sel riski olan bölgelerden uzak durmalıdır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, su baskınlarının önlenmesi ve olası afet durumlarına müdahale için hazır beklemektedir. Vatandaşlar, ani sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmalı ve gerekli önlemleri almalıdır.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalara göre, yarın da Ankara'da sağanak yağışlar etkisini sürdürecek. Hava sıcaklıklarının düşük seyredeceği ve gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceği tahmin ediliyor.

Ankara’da su baskınlarına sebep olan sağanak yağışın yarın akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor - 2. Resim

Yetkililer, vatandaşları ani su baskınlarına ve sel riskine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyorlar. Ayrıca, meteorolojik raporların takip edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması önem arz etmektedir.

Ankara'da yaşayanlar, su baskınlarına ve sel riskine karşı hazırlıklı olmalı ve acil durum planlarını gözden geçirmelidirler. Güvenlik önlemlerine riayet ederek, olası risklerin en aza indirilmesi sağlanmalıdır.

Başkent Ankara, yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle su baskınları ve sel felaketleriyle mücadele ederken, yetkililer ve vatandaşlar iş birliği içinde hareket etmekte ve olası risklere karşı hazırlıklı olmaya çalışmaktadır.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...