Haberler - Haberler
12 dakika önce

Galatasaray haftaya Konyaspor ile karşılaşacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son hızıyla devam ederken Galatasaray'ın önümüzdeki hafta maçı kiminle merak edildi. Bu akşam oynanan derbide Fenerbahçe'nin kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edemeyen GS, önümüzdeki hafta sahaya çıkacak.
Haberler - Haberler
26 dakika önce

Galatasaray'ın şampiyon olabilmesi için Konyaspor maçını kazanması veya berabere kalması yetiyor

Süper Lig'in 37. haftasında GS ile FB karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin gündeminde ise Galatasaray'ın şampiyon olması için kaç puan alması gerektiği ve ne olursa şampiyon olabileceği yer aldı. 99 puan ile lider olan GS, Fenerbahçe yenilgisinin ardından ligi kazanmasını bir sonraki maça bıraktı.
Haberler - Haberler
47 dakika önce

Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için derbi ile son maçı kazanması ve Galatasaray'ın kaybetmesi gerekiyor

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan derbide nefesler tutuldu. Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimalinin ne olduğu araştırılırken ne olursa şampiyon olur merak edildi. Mücadele devam ederken FB maçı kazanırsa ligi kazanır mı sorusu gündemde yer aldı. İşte ihtimaller...
Haberler - Haberler
1 saat 13 dakika önce

GS - FB maçı 0-0 berabere biterse ne olur, kim şampiyon olacak?

Süper Lig'de bu akşam dev derbi oynanıyor. Hakemi Arda Kardeşler olan derbinin sonucuna göre ligde şampiyon olacak takım belli olacakken futbolseverler maç 0-0 berabere biterse ne olacağını ve kimin şampiyon olacağını araştırmaya başlarken puan alınır mı merak edildi. GS 99 puanla lider olurken ikinci sırada FB 93 puanla yer alıyor.
Haberler - Haberler
1 saat 41 dakika önce

Arda Kardeşler'in maç karnesine göre yönettiği karşılaşmalarda Fenerbahçe 10, Galatasaray 11 galibiyet aldı

Trendyol Süper Lig'de bu akşam FB- GS derbisi oynanıyor. Mücadelenin VAR koltuğunda İtalya hakem yer alırken yöneten isim Arda Kardeşler oldu. Taraftarlar ise Arda Kardeşler'in maç karnesini merak ederken Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kaç tane maçını yönettiğini araştırdı.
Haberler - Haberler
2 saat 11 dakika önce

Galatasaray maçı kazanırsa Süper Lig'de ilk defa 3 haneli puana ulaşan takım olacak

Süper Lig'de bu akşam şampiyonluk yarışı devam ediyorken kimin kazanacağı konusunda heyecan sürüyor. Ligde 99 puan ile lider olan sarı kırmızılılar bugün oynanan mücadeleyi kazanır veya berabere sonuçlandırırsa şampiyonluğunu ilan edecek. Futbolseverler ise Süper Lig'de en yüksek puanla şampiyon olan takımın hangisi olduğunu araştırdı.
Haberler - Haberler
2 saat 23 dakika önce

Galatasaray, 25. kez şampiyon olunca 5. yıldızını alacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken bu akşam oynanacak olan derbi büyük rol oynuyor. 10 yıldır şampiyon olmayan FB'nin maçı kazanması halinde ihtimali devam ederken taraftarlar GS kaçıncı yıldızını takacak, şampiyon olursa kaç yıldız olur gibi soruların cevabını araştırıyor.
Haberler - Haberler
2 saat 38 dakika önce

En son 2013-14 sezonunda kazanan Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamıyor

Süper Lig'in 37. haftasında dev derbi oynanacak. Maçın sonucunda beraberlik veya sarı kırmızılıların galibiyeti olmasıyla beraber Galatasaray 24. şampiyonluğunu ilan edecek. Taraftarların gündeminde ise Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor, FB en son ne zaman oldu soruları yer aldı. İşte sezonlar...
Haberler - Haberler
3 saat önce

İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle bu akşam derbide forma giymeyecek

Süper Lig'de dev derbi bu akşam oynanacak. Taraftarların heyecanla beklediği mücadeleye kısa süre kala takımların ilk 11'leri açıklandı. Kadroda yer almayan İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder'in neden oynamadığı merak konusu olurken sakat mı, neden yok gibi sorular taraftarın gündeminde yer aldı.
Haberler - Haberler
3 saat 25 dakika önce

Galatasaray bu akşam berabere kalır veya kazanırsa 24. kez şampiyon olacak (19 Mayıs)

Süper Lig'in 37. haftasında dev derbi oynanacak. Ezeli rakiplerin 400. kez karşılaşacağı maça kısa süre kala GS şampiyon oldu mu, kaç kere soruları gündeme geldi. Berabere kalması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan takımın daha önce hangi yıllarda şampiyon olduğu araştırılıyor.
Haberler - Haberler
3 saat 57 dakika önce

Milletler Ligi'nde ilk etap maçları bugün 20.00'da oynanacak olan Fransa - Türkiye voleybol karşılaşması ile sona eriyor

VNL'de voleybol mücadeleleri son hızla devam ederken Filenin Sultanları maçlara çıkıyor. İlk etap maçları Antalya'da gerçekleşirken ikinci etap ne zaman, nerede oynanacak araştırıldı. Yakından takip edilen Milletler Ligi'nde maç takvimi 2024 haberimizde yer alıyor...
Haberler - Haberler
4 saat 36 dakika önce

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopterin sert iniş yaptığı açıklandı

Bugün İran devlet televizyonunda yer alan habere göre Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin içerisinde bulunduğu helikopterin kaza geçirdiği öğrenildi. Olayın ardından helikopter bulundu mu, yaşıyor mu gibi sorular araştırılırken son durum merak edildi. İran İçişleri Bakanı Ahmad Vahidi konuya ilişkin açıklamada bulundu.
Haberler - Haberler
5 saat 16 dakika önce

Helikopterinin kaza yaptığı iddia edilen İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi seçim sonuçlarına göre 8. Cumhurbaşkanı oldu

İran devlet televizyonunda yer alan haberlere göre Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin kaza yaptığı öğrenildi. Gündeme gelen olayın ardından ise kimdir, öldü mü soruları araştırıldı. Cumhurbaşkanı Reisi'ye dair merak edilenler arasında kaç yaşında sorusu yer aldı.
Haberler - Haberler
5 saat 46 dakika önce

Kubilay Penbeklioğlu Kirli Sepeti'nde okul müdürü rolünü oynayacak

Now Tv ekranlarında yayınlanan diziye yeni bir isim katılıyor. Sevilerek takip edilen Kirli Sepeti'ne Kubilay Penbeklioğlu katılırken hangi karakteri oynayacak sorusu merak edildi. Sezon finaline kısa süre kala dizinin oyuncu kadrosu...
Haberler - Haberler
6 saat 20 dakika önce

Galatasaray bu akşam maçı kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan dev derbiye saatler kala GS ve FB hangi durumda şampiyon olur merak edildi. Şu an 99 puan ile lider olurken Fenerbahçe 93 puan ile ikinci sırada. Galatasaray ne olursa şampiyon olur, kaç kaç kazanması gerekiyor gibi sorular araştırıldı.
Haberler - Haberler
6 saat 53 dakika önce

Bugün 17.30 ile 19.00 arasında 19 Mayıs kutlamalar sebebiyle Çırağan Caddesi ve 3 cadde trafiğe kapalı olacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bugün kapalı olacak bazı caddeleri açıkladı. 19 Mayıs kapsamında dışarıda olacak olan vatandaşlar hangi yollar kapalı, kaçta açılacak gibi sorulara cevap aradı. İşte bugün kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar...
Haberler - Haberler
7 saat 18 dakika önce

Tasarruf ve verimlilik çalışmaları kapsamında 2024'te 300 malmüdürlüğü kapanacak

Tasarruf çalışmaları kapsamında çeşitli değişimler yapılıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise yeni düzenlemeler hakkında açıklamada bulundu. Vatandaşın gündeminde ise malmüdürlükleri kapanıyor mu, 2024 yılında kapanacak mı gibi sorular yer aldı.
Haberler - Haberler
7 saat 42 dakika önce

400. kez oynanacak olan derbi tarihinde en çok kazanan takım Fenerbahçe

Futbol tarihinin heyecanla takip edilen organizasyonları arasında yer alan Galatasaray - Fenerbahçe derbilerinden bir tanesi de bu akşam oynanıyor. Kaçıncı derbi olduğu merak edilirken kim en fazla kazandı araştırıldı. FB, GS kaç derbiyi kazandı sorusu gündemde yer aldı. İşte sonuçlar...
Haberler - Haberler
8 saat 23 dakika önce

GS FB derbisinin VAR hakemi İtalyan Fabio Maresca olacak

Süper Lig'in 37. haftasında bugün Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşmaya saatler kala VAR hakemi kim oldu merak ediliyor. İtalyan Fabio Maresca'nın yönettiği maçlar...
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 17:12

Hareket Proje halka arzına 2 milyon kişi katılması halinde 8-9 lot verilmesi bekleniyor

SPK tarafından başvurusu onaylanan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. şirketinin talep toplama tarihi 15-16-17 Mayıs olarak açıklanmıştı. Sürecin sona ermesinin ardından kaç lot verir sorusu gündeme geldi. Katılım endeksine uygun olarak işlem görecek olan hissenin sonuçlarının açıklanmasıyla beraber detaylar da netleşecek.
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 16:19

Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun yardımcısı "Durumunda ilerleme var" diyerek sağlık durumu hakkında konuştu

Geçtiğimiz günlerde Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun silahlı saldırıya uğramasının ardından Slovakya Başbakanı öldü mü araştırıldı. Sağlık durumunun nasıl olduğu araştırılan Fico hakkında Macaristan Başbakanı Viktor Orban açıklamada bulundu.
Sona Git