Haberler - Haberler
7 saat 59 dakika önce

Gelinim Mutfakta'da bugün çeyrek altını 20 puanla Damla kazandı

Kanal D'nin gündüz kuşağı programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da her gün bir gelin en yüksek puanı alarak çeyrek altınları kazanıyor. 20 Mayıs günü Sultan Sarması yapan gelinlerden bir tanesi fazla puan alarak günün birincisi oldu. Seyircilerin yakından takip ettiği programda bugün kim kazandı merak edildi.
Haberler - Haberler
9 saat 1 dakika önce

Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda karşılaştığı son 3 maçta mağlup oldu

Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı devam ederken 99 puan ile lider olan sarı kırmızılılar Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede 1 puan alması halinde şampiyonluğun ilan edecek olan takımın 2021-2022-2023 sezonlarında Konyaspor ile maçlarının sonuçları araştırıldı. İşte son ligde 10 karşılaşmanın sonucu...
Haberler - Haberler
9 saat 20 dakika önce

Az önce Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi (20 Mayıs)

Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi aracılığıyla son dakika olan tüm sarsıntıların nerede, kaç şiddetinde olduğuna ulaşabiliyoruz. Bugün sarsıntıyı hisseden vatandaşlar Elazığ'da deprem mi oldu araştırıyor. Son depremler haberleri...
Haberler - Haberler
9 saat 40 dakika önce

Kim Milyoner Olmak İster "Hangi Nobel ödülünü kazanan kadın sayısı diğer üçünden daha azdır?" sorusunun cevabı B şıkkı

ATV ekranlarında yayınlanan bilgi yarışması programı pazar günleri izleyici ile buluşuyor. Dün akşam ekranlara gelen bölümde sorulan nobel sorusunun cevabının ne olduğu merak edildi. İşte cevabı...
Haberler - Haberler
10 saat 24 dakika önce

Trendyol 1. Lig finalinin tarihi ve yeri Çorum FK - Bodrum FK maçının ardından belli olacak

Futbolseverlerin yakından takip ettiği 1. Lig'de ilk finalist Sakaryaspor olurken finalin ne zaman ve nerede oynanacağı merak konusu oldu. Yarışta sona yaklaşılırken final maçının hangi tarihte yapılacağı araştırılmaya başlandı.
Haberler - Haberler
10 saat 42 dakika önce

İsrail Başbakanı Netanyahu'ya tutuklama kararı alan UCM nedir?

Uluslararası Ceza Mahkemesi İsrail Başbakanı Netanyahu için tutuklama kararı çıkarılmasını talep etmesinin ardından UCM ne demek ve nedir merak edildi. 20 Mayıs günü son dakika olayı olan kararla beraber UCM gündeme geldi.
Haberler - Haberler
10 saat 55 dakika önce

Uluslararası Ceza Mahkemesi, İsrail Başbakanı Netanyahu ve diğer İsrailli yetkililer için tutuklama kararı alabilir

Bugün meydana gelen son dakika olayının ardından Netanyahu tutuklanabilir mi, Başbaşkan tutuklanır mı soruları gündeme geldi. Uluslararası Ceza Mahkemesi İsrail Başbakanı için tutuklama kararı çıkarılmasını talep etmesiyle beraber UCM'nin kimleri yargılayabileceği ve yetkileri merak edildi.
Haberler - Haberler
11 saat 13 dakika önce

Süper Lig şampiyonunun belli olacağı Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçları 26 Mayıs günü 19.00'da oynanacak

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak olan maçların günü ve saati belirlendi. 99 puan ile lider olan Galatasaray, Konyaspor ile mücadele ederken Fenerbahçe, İstanbulspor ile karşılaşacak. Taraftarlar ise GS ve FB bu hafta kiminle oynuyor merak ediyor. İşte mücadelelerin oynanacağı gün ve saat...
Haberler - Haberler
11 saat 31 dakika önce

Deniz Evin, Kuruluş Osman dizisine Bizans tekfuru rolüyle konuk olacak

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisine başarılı bir isim konuk oluyor. Yakından takip edilen dizi yayınlandığı ilk günden beri gündemde yer almayı başarırken Bizans tekfuru olarak katılacak olan yeni oyuncunun gerçekte kim olduğu merak konusu oldu.
Haberler - Haberler
11 saat 59 dakika önce

Ali Çamdalı 29 Nisan 2024'te Konyaspor teknik direktörü oldu

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes keserken Galatasaray ile Konyaspor mücadele edecek. 99 puanla lider olan sarı kırmızılılar maçtan galip ayrılması durumunda şampiyon olacak. Karşılaşmaya dair araştırılanlar arasında ise Konyaspor teknik direktörü kim sorusu yer alırken Ali Çamdalı'nın çalıştırdığı takımlar ve sezonlar...
Haberler - Haberler
13 saat 20 dakika önce

İpek Erdem, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde Arslanşah’ın eşi Gökçiçek rolünü oynayacak

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine katılacak olan yeni isim izleyicileri sevindirdi. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen diziye katılan ismin ardından Arslanşah’ın eşi Gökçiçek'i kim oynuyor, gerçekte adı ne soruları aratıldı. İşte yer aldığı diziler ve filmler...
Haberler - Haberler
13 saat 52 dakika önce

Özyaşar Tel halka arzı katılım endeksine uygun olarak 23-24 Mayıs'ta Ana Pazar'da işlem görecek

SPK tarafından başvurusu onaylanan şirketler arasında yer alan Özyaşar Tel ve Galvanizleme San. A.Ş.'y, satın almak isteyenler kaç lot veriyor, ne zaman borsada işlem görecek gibi sorulara cevap aradı. OZYSR hisse koduyla satışa çıkacak olan halka arzın açıklığı ve büyüklüğü...
Haberler - Haberler
14 saat 21 dakika önce

22-23 Mayıs'ta talep toplayacak olan Onur Yüksek halka arz 49,50 TL'den ONRYT hisse koduyla işlem görecek

SPK tarafından başvurusu onaylanan hisseler arasında yer alan Onur Yüksek Teknoloji A.Ş.'nin detayları araştırılmaya başlandı. Ne zaman talep toplayacak, hisse fiyatı ve kodu, kaç lot verir gibi sorular vatandaşın gündeminde yer alırken şirketin bazı detay bilgileri açıklandı.
Haberler - Haberler
14 saat 52 dakika önce

Bugün (20 Mayıs) başlayan MEB öğretmen ataması mülakat başvuruları 31 Mayıs'ta bitecek

Milyonlarca öğretmenin gündeminde yer alan atamalarla ilgili süreç başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması gerçekleştireceklerini açıklamıştı. Mülakat başvuruları ne zaman başlıyor ve son tarih nedir araştırıldı. Adaylar, başvuruların nereden, nasıl yapılacağını da merak ediyor.
Haberler - Haberler
15 saat 20 dakika önce

Mürettebatı bulunmayan İHA'nın havada kalış süresi 27 saat olurken TİHA'nın 24 saat

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopterinin düşmesi sonucunda arama çalışmaları özenle devam etmişti. Çalışmalara katılan TİHA'nın özellikleri ise merak konusu oldu. Akıncı TİHA menzili, motoru araştırılırken açılımı da gündemde yer alırken İHA ile TİHA arasındaki fark da aratıldı.
Haberler - Haberler
15 saat 34 dakika önce

İran'da geçici olarak Cumhurbaşkanı Muhammed Mokhber (Muhbir) olacak

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopterinin düşmesinin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken kötü haber gelmişti. Reisi'nin de içerisinde bulunduğu helikopterin enkazına ulaşılmasıyla beraber resmi açıklama da geldi. Vatandaşın gündeminde ise İran'da Cumhurbaşkanı kim olacak, ölürse yerine kim geçer gibi sorular yer aldı.
Haberler - Haberler
15 saat 50 dakika önce

Süper Lig’de şampiyonluk ikili averaja göre belirleniyor

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan büyük derbinin ardından kimin şampiyon olacağı da gündeme geldi. 99 puan ile lider olan Galatasaray'ı 96 puanla Fenerbahçe takip ediyor. Taraftarlar ise ikili averaj mı, genel averaj mı sorularına cevap aramaya başladı.
Haberler - Haberler
19 Mayıs 2024 - 21:19

Galatasaray haftaya Konyaspor ile karşılaşacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son hızıyla devam ederken Galatasaray'ın önümüzdeki hafta maçı kiminle merak edildi. Bu akşam oynanan derbide Fenerbahçe'nin kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edemeyen GS, önümüzdeki hafta sahaya çıkacak.
Haberler - Haberler
19 Mayıs 2024 - 21:06

Galatasaray'ın şampiyon olabilmesi için Konyaspor maçını kazanması veya berabere kalması yetiyor

Süper Lig'in 37. haftasında GS ile FB karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin gündeminde ise Galatasaray'ın şampiyon olması için kaç puan alması gerektiği ve ne olursa şampiyon olabileceği yer aldı. 99 puan ile lider olan GS, Fenerbahçe yenilgisinin ardından ligi kazanmasını bir sonraki maça bıraktı.
Haberler - Haberler
19 Mayıs 2024 - 20:44

Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için derbi ile son maçı kazanması ve Galatasaray'ın kaybetmesi gerekiyor

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan derbide nefesler tutuldu. Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimalinin ne olduğu araştırılırken ne olursa şampiyon olur merak edildi. Mücadele devam ederken FB maçı kazanırsa ligi kazanır mı sorusu gündemde yer aldı. İşte ihtimaller...
Haberler - Haberler
19 Mayıs 2024 - 20:19

GS - FB maçı 0-0 berabere biterse ne olur, kim şampiyon olacak?

Süper Lig'de bu akşam dev derbi oynanıyor. Hakemi Arda Kardeşler olan derbinin sonucuna göre ligde şampiyon olacak takım belli olacakken futbolseverler maç 0-0 berabere biterse ne olacağını ve kimin şampiyon olacağını araştırmaya başlarken puan alınır mı merak edildi. GS 99 puanla lider olurken ikinci sırada FB 93 puanla yer alıyor.
Sona Git