Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkan Şoray'a şok sözler: Bak kendine, Fatma Girik gibi ölme

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Türkan Şoray'a şok sözler: Bak kendine, Fatma Girik gibi ölme

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Türkan Şoray, kendi adının verildiği pamuğun hasadına katıldı. Tarlada pamuk toplayan bir kadın, Şoray'a “Fatma Girik öldü, sen ölme. Bak kendine” diye uyardı. Türkan Şoray ise bu laf karşısında şoke oldu.

Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 3 yeni pamuk cinsi ıslah etti. Enstitü, yetiştirilen bir pamuğa ise 'Türkan' adını verdi. Bu pamuk çeşidine Adana Büyükşehir Belediyesi’nde katkı sağladı.

Bu sene ilk defa Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Çiçekli Mahallesi'nde Serdar Mart'a ait tarlaya 1.500 dönüm ‘Türkan’ ekildi. Pamuğun hasadı bugün gerçekleştirildi, ortalama dönüm başına 600-700 kilogram verim alındı.

Türk sinemasının en önemli oyuncularından Türkan Şoray da adının verildiği pamuk cinsinin hasadına katıldı, kadınlarla birlikte tarlada çalıştı.

"FATMA GİRİK ÖLDÜ, SEN ÖLME. BAK KENDİNE"

Bu sırada Türkan Şoray’a Sıdıka Kılıç isimli bir kadın yazma hediye etti. Kılıç ayrıca Şoray’a “Fatma Girik öldü, sen ölme. Bak kendine” diye uyarıda bulundu. Bu laf üzerine kısa süreli bir şok geçiren ünlü aktris "Allah bilir" cevabını verdi. 

Daha sonra açıklamalarda bulunan Türkan Şoray, şunları söyledi: Pamuk çeşidine ismimin verilmesi beni mutlu etti. Son dönemlerde pamuğun ekim alanlarının azaldığını duyuyorum. Yıllardır Adana’da pamuk üretiminden bahsedilirdi. Dileğim bundan sonra daha çok üretim olsun, Adana pamuklara bürünsün.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...