CHP'den şaşırtan DEM çıkışı! Tanju Özcan "muhatap dahi olmam" diyerek net çizgisini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi, Ajanslar
- Güncelleme:
CHP'den şaşırtan DEM çıkışı! Tanju Özcan "muhatap dahi olmam" diyerek net çizgisini açıkladı

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi, Ajanslar

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin terör örgütü PKK ile iltisaklı DEM Partisi ile yaptığı görüşmeye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özcan "Ben DEM Parti ile bırakın iş birliği yapmayı aynı kaldırımda yürümeyi bile tercih etmiyorum" diyerek çizgisini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PKK'nın siyasi kolu DEM Parti ile gerçekleştirdiği görüşme gündemden düşmüyor. CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuyla ilgili olarak dikkat çeken bir çıkış yaptı. Özcan, "aynı kaldırımda bile yürümem" diyerek çizgisini açıkladı.

"BIRAKIN İŞBİRLİĞİNİ AYNI KALDIRIMDA YÜRÜMEM"

Bir televizyon programına konuşan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Ben DEM Parti ile iş birliği yapılmaması düşüncesindeyim. Partide farklı düşünenler olabilir. Ben DEM Parti ile bırakın iş birliği yapmayı aynı kaldırımda yürümeyi bile tercih etmiyorum. Parti yetkilikeri kurultaydan aldığı yetkiyle bu görüşmeleri yapıyorsa bundan memnun kalmam.

CHP'den şaşırtan DEM çıkışı! Tanju Özcan

DEM PARTİSİNİ MUHATAP DAHİ ALMAM

"Ben DEM Partisi'ne durup dururken bir şey söylemiyorum. Bunlar (DEM Partililer) ben partiye döndüğümden beri bana saldırıyorlar. Benim 'ırkçı' ve 'faşist' olduğumu düşünüyorlar. Ben Türk milliyetçisiyim ve Atatürkçüyüm. Bundan sonra DEM Partilileri muhatap almıyorum. Herkes kendi ittifakını kendi şehrinde kursun."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi, Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
KEMAL KARAOĞLU22 Ocak 2024 16:23

SEN DEM PARTİSİNİ MUHATTAP ALSAN NE OLUR ALMASAN NE OLUR CHP YÖNETİMİ ALIYOR SAHİ BİRDE SENİN BİR SÖZÜN VARDI BEN KIVIRMAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI SEÇİLSİN 2024 YEREL SEÇİMİNDE YÜZDE YÜZ SEÇİLECEĞİMİ BİLSEM BİLE ADAYOLMAYACAĞIM DEDİYDİ NE OLDUSAHİ O KIVIRMA İŞİ

Sonraki Haber Yükleniyor...