Tanju Özcan'dan Barış Yarkadaş için 'kupon belediye iddiası: Yalakalık yaptı adaylığı kaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tanju Özcan'dan Barış Yarkadaş için 'kupon belediye iddiası: Yalakalık yaptı adaylığı kaptı

POLİTİKA Haberleri

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Özcan, Kılıçdaroğlu destek açıklamalarıyla bilinen Barış Yarkadaş'a bir kez daha sert tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerde 'yalaka' diyerek hedef aldığı Yarkadaş'ın Kılıçdaroğlu'ndan 'siyasi' bir söz aldığını iddia eden Özcan, 'Kupon belediyelerden birisine aday yapıldı. O da Kadıköy' ifadelerini kullandı.

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki polemik büyüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen açıklamalarda bulunan Yarkadaş, parti tabanının yüzde 79'unun CHP liderini desteklediğini iddia etmişti. CHP'den kısa bir süre önce ihraç edilen Özcan, Yarkadaş'ın iddialarına tepki göstererek, "Dünya tarihi bu kadar büyük bir yalakalık görmedi." demişti.

"KADIKÖY ADAYLIĞINI KAPTI"

Tv100'de yer alan habere göre; Söz konusu tartışmaya ilişkin katıldığı canlı yayınında açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, Yarkadaş'ın Kılıçdaroğlu'ndan 'siyasi' bir söz aldığını ifade edip, "Kupon belediyelerden birisine aday yapıldı. O da Kadıköy" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK YÜZDE 10 BİDE DEĞİL"

"Barış kardeşimiz çıksın sokağa böyle bir şeyin olmadığını kendisi de görecek." ifadeleriyle tepkisini dile getiren Özcan, "Dünya tarihinde bu kadar da yalakalık olmaz artık yani. Neymiş yüzde 80'i destekliyormuş. Haydi koyun bakalım o zaman seçmenin önüne genel başkan için sandık. Şu anda karşılığı yüzde 10 bile değil. Fazla bile söyledim." dedi.

"NASIL GÖRMEZDEN GELİR?"

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabına gelen 'istifa' tepkilerini örnek gösteren Özcan, "Bir taziye mesajı atıyor, altındaki yorumların 5 bin tanesinin 4 bin 900'ü 'istifa et' şeklinde. Hakarete varan yorumlar var bunu nasıl görmezden gelir." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...