Tanju Özcan'dan dikkat çeken Kılıçdaroğlu iddiası: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor

Düzenleyen: / Kaynak: tv100
- Güncelleme:
Tanju Özcan'dan dikkat çeken Kılıçdaroğlu iddiası: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor

Politika Haberleri  / tv100

Geçtiğimiz aylarda CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP eski Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Özcan, 'değişim' çağrılarına sessiz kalan Kılıçdaroğlu'nun partideki yolsuzlukları gizlemek için koltuğu bırakmadığını söyledi. Özkoç'u da hedef alan Özcan, "Belediye başkanı seçildiğim dönemde beni aradı" diyerek Özkoç'un teklifini anlattı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve partiye yönelik eleştirileri nedeniyle partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

"PARTİDEKİ YOLSUZLUKLAR ORTAYA ÇIKACAĞI İÇİN GİTMİYOR"

TV 100 canlı yayınına konuk olan Özcan, Kılıçdaroğlu'nun partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için genel başkanlık koltuğunu bırakmadığını iddia etti.

"Kemal Kılıçdaroğlu yolsuzlukları ortaya çıkmasın diye görevi bırakmıyor." diyen Özcan, "Hangi ajansa kaç para verdikleri ortaya çıkacak. Belediyeleri nasıl kullandıkları deşifre olacak." ifadelerini kullandı.

ENGİN ÖZKOÇ'UN TALİMATI

Sözlerinin devamında CHP eski Grup Başkanvekili Engin Özkoç'u da hedef alan Özcan, "Belediye başkanı seçildiğim dönemde beni aradı, ‘Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz’ dedi." şeklinde konuştu.

Özcan, itiraf niteliğindeki açıklamalarında şunları dile getirdi:

"Sayın Engin Özkoç, belediye başkanı seçildiğim dönemde beni aradı, ‘Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz’ dedi, ‘Bunun sosyal amacı var mı?’ dedim. Sonra Genel Başkan’ı aradım, görüşemedim. Şükran Kütükçü’yle görüştüm ‘Bu firmaya vermek istemiyorum, burnuma kötü kokular geliyor. Genel Başkan’a sorar mısınız?’ dedim. Sayın Genel Başkan ‘Hayır, benim bu konuda bir bilgim yok’ dedi."

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: tv100
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan dinç 4 Eylül 2023 22:40

Hasan dinç TANJU BEY YÜREKLİ BİR SİYASETCİ.BENCE HAKLI CHP.ONU ATMAKLA YANLIŞ YAPTI.

Kamil. 4 Eylül 2023 22:28

Yoruma gerek yok Türkiye de halk takım tutar gibi parti tutuyor.Onun için yoruma gerek yok.

Sonraki Haber Yükleniyor...