Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na yaylım ateşi: PKK ve FETÖ ile yola devam et!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na yaylım ateşi: PKK ve FETÖ ile yola devam et!

POLİTİKA Haberleri

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Özcan, seçim yenilgisinin ardından istifa etmediği için tepkilerin odağındaki Kılıçdaroğlu’na yine sert yüklendi. Özcan, “Siz, PKK ve uzantılarıyla , Fetöcülerle, Soros'un kurduğu TESEV üzerinden yolunuza devam ediniz." dedi. Özcan CHP liderinin Özdağ’la gizli pazarlığını hatırlatarak ayrıca tepki gösterdi.

CHP’de seçimlerin ardından başlayan sert ‘değişim’ tartışmaları artarak devam ediyor.

Geçtiğimiz pazar günü İmamoğlu ve birçok CHP kurmayının sızdırılan toplantısı sıcaklığını korurken kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediyesi Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tepkisini sürdürüyor.

Değişim isteyen isimlerden biri olan ve bu doğrultuda Bolu’dan Ankara’ya yürüyen Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu’na ağır sözler sarf etti.

Zafer Partisi lideri Özdağ'ın gündeme getirdiği gizli mutabakat konusunda Kılıçdaroğlu'nu yalanlayan Öztrak'ı hatırlatan Özcan, şunları söyledi;

Koltuk sevdalılarıyla, FETÖCÜ danışmanlarınızla, Abdüllatif Şener'in Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu ile, yalancılığını tescil ettiğiniz Faik Öztrak ile yol yürümeye devam edin. Yolun sonu aydınlık...

"SİZ, PKK VE UZANTILARIYLA, FETÖ'CÜLERLE YOLUNUZA DEVAM EDİN"

Devam edin. Bitiriyorsunuz partiyi. Az kaldı, biraz daha gayret. 2014 Kurultayı'nda; "Unutmayın ben Dersimli Kemal'im" demiştiniz. Ben unutmadım... Siz, PKK ve uzantılarıyla , Fetöcülerle, Soros'un kurduğu TESEV üzerinden yolunuza devam ediniz.

KILIÇDAROĞLU’NUN SES KAYDINI PAYLAŞMIŞTI

Özcan geçtiğimiz günlerde yaptığı Kılıçdaroğlu’nun kendisiyle ilgili bir ses kaydını paylaşmıştı. Özcan, "Sayın Kılıçdaroğlu dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak 'Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz' ifadesini kullanmışsınız. Arkamda herhangi bir 'Gizli güç' yok. Halkın gücü var." demişti.

"İDDİALARINIZI İSPATLAYAMAZSANIZ..."

Özcan, kimsenin maşası olmayacağını belirterek, "Amacım da gizli değil, 'Değişimin Gn. Başkan'dan başlaması...' İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim. Yeter artık düşün CHP'nin yakasından" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...