Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'kararsız muhafazakârlar' açıklamasına tepki: Ayakkabı mağazası gibisiniz maşallah her numara var

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'kararsız muhafazakârlar' açıklamasına tepki: Ayakkabı mağazası gibisiniz maşallah her numara var

POLİTİKA Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘Kararsız muhafazakarlar’ açıklamasına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan tepki geldi. Özcan, "Ayakkabı mağazası gibisiniz maşallah her numara var. Bahsettiğiniz seçmen grubu, sizin ülkeyi yönetebileceğinize inanmadığı için size oy vermedi” dedi.

CHP’de seçim yenilgisinin ardından değişim tartışmaları gündeme geldi. Parti içerisinde istifa çağrıları parti içerinde krizlere neden oldu.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün yaptığı açıklamada, ‘kamuoyuna açık özeleştiri yapmamalarının bir eksiklik olduğunu’ söyledi.

"ESKİ GÜNLERE DÖNEBİLİRİZ DİYE KORKTULAR"

Posta’dan Oray Çalışlar’a konuşan Kılıçdaroğlu, “Kararsız muhafazakârlar, ulusalcılar iktidara gelirse yeniden eski günlere dönebiliriz korkusuyla oylarını dönüp tekrar Erdoğan’a verdiler” dedi.

ÖZCAN: SİZ HİÇBİR ZAMAN ULUSALCI OLMADINIZ

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine tepki gösteren eski CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 
"Sayın Kılıçdaroğlu, ayakkabı mağazası gibisiniz maşallah, her numara var. Yeni bahane de Ulusalcılar (Türk Milliyetçileri) tekrar gelir diye ona oy vermemişler. Siz hiçbir zaman ulusalcı olmadınız, yanınızda Türk Milliyetçilerini, Atatürkçüleri barındırmadınız.

“YAZIK ETTİNİZ ÜLKEMİZİN 5 YILINA”

Bahsettiğiniz seçmen grubu, sizin ülkeyi yönetebileceğinize inanmadığı için size oy vermedi. Yazık ettiniz ülkemizin 5 yılına daha"

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...