Tanju Özcan’dan Meral Akşener itirafı! İYİ Parti’ye göz kırptı

Düzenleyen: / Kaynak: TV100
- Güncelleme:
Tanju Özcan’dan Meral Akşener itirafı! İYİ Parti’ye göz kırptı

POLİTİKA Haberleri  / TV100

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik başlattığı ‘Adalet ve Değişim Yürüyüşü’ ardından partisinden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, canlı yayında yaptığı açıklamalarla İYİ Parti’ye göz kırptı.

Genel seçimlerinden mağlubiyetle ayrılan Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak, değişim çağrılarında bulunan Tanju Özcan’ın CHP’den ayrıldıktan sonra izleyeceği siyasi yolculuğu merak ediliyor.

TANJU ÖZCAN’DAN İYİ PARTİ AÇIKLAMASI

Özcan, TV100’de konuk olduğu canlı yayında konuya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamasında İYİ Parti üzerinde durdu. Özcan’ın Meral Akşener açıklaması dikkat çekti.

"AK Parti'de, MHP'de ve HDP'de siyaset yapma şansım yok" diyen Özcan, CHP için ise "Muhalefet de bana yakın düşünceleri olanlar var ama CHP'ye dönsem bile aday olmayacağım. Dönersem sadece hukuki bir tespit olacak. Hatalı karar verdiklerinin tespiti olacak" açıklamasında bulundu.

“AKŞENER’LE ÇOK YAKIN BİR İLİŞKİMİZ VAR”

Akşener ile iyi anlaştıklarını belirten Özcan, "Parti programında ayrı düşen birkaç detay dışında pek bir sıkıntı yok. Ama bu illa da İYİ Parti'ye katılacağım anlamına gelmiyor." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: TV100
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...