Tanju Özcan'dan Özgür Özel'e tebrik: Boşuna 203 kilometre yürümemişim

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Tanju Özcan'dan Özgür Özel'e tebrik: Boşuna 203 kilometre yürümemişim

Politika Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 38. Olağan Kurultay’da genel başkan seçilen Özgür Özel'i tebrik etti. Özcan'ın mesajında "Boşuna 203 kilometre yürümemişim" ifadelerini kullandı. 

Genel başkanın seçileceği CHP 38. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşti. Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in genel başkanlık için yarıştı. Yarışta galip gelen Özgür Özel oldu.

CHP'nin 8. Genel Başkanı seçilen Özgür Özel'i tebrik eden isimlerden biri de CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu.

"BOŞUNA 203 KİLOMETRE YÜRÜMEMİŞİM

Sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Özcan, "CHP Genel Başkanlığı’na seçilen Sayın Özgür Özel'i kutluyorum. Boşuna 203 kilometre yürümemişim. Değişim Türkiye için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1721059303392461241

ÖZEL'DEN TANJU ÖZCAN AÇIKLAMASI

Özgür Özel, partisinin Düzce İl Kongresi çıkışında bir seçmenin Özcan'a haklarının geri verilip verilmeyeceği sorusuna, "Tanju benim arkadaşım, kardeşim. Parti Meclisi verecek kararı. 5 Kasım'da seçilecek Meclis karar verecek. Bana kalsa ben Tanju'yu evimde yatırırım, Tanju bizim kardeşimiz ama Parti Meclisinin vereceği bir karara genel başkanın bir şey söylemesi doğru değil" yanıtını vermişti.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...