Sivasspor'un yeni Mehmet Yıldız'ı Rey Manaj 2023'ü 9 golle tamamladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sivasspor'un yeni Mehmet Yıldız'ı Rey Manaj 2023'ü 9 golle tamamladı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederek ilk iç saha maçını kazanan Sivasspor'da Arnavut golcü Rey Manaj attığı gollerle kulüp efsanesi Mehmet Yıldız'ı hatırlattı. Yeni transfer bu sezon 9 gole yükseldi.

Sivasspor'un Arnavut futbolcusu Rey Manaj, 1-0'lık İstanbulspor galibiyetinde attığı golle bu sezonki gol sayısını 9’a yükseltti.

86'da attığı golle takımına 3 puanı getiren 26 yaşındaki futbolcu 9 golün 6'sını Süper Lig'de 3’ünü ise Türkiye Kupası’nda kaydetti. 

Servet Çetin yönetiminde bu sezon ilk iç saha maçını kazanan Sivasspor puanını 21'e yükseltirken son sıradaki İstanbulspor 8 puanda kaldı.

SERVET ÇETİN: GOL GEÇ GELDİ

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin maçın ardından şunları söyledi:

"İstanbulspor geçen hafta Trabzonspor’a karşı iyi futbol oynadı. Futbolcu arkadaşlara 90 dakika boyunca oyuna konsantre olmamız gerektiğini söylemiştim. Gol geç geldi. Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Maçlar kazanılmıyor. Bizim adımıza iyi bir galibiyet oldu. Oyundan biz de memnun değiliz ama skora bakacağız artık.

Çok konuşmayayım diyorum ama ufak şeyler söylemeliyiz. Daha biz ne yapabiliriz bu takım için? 21 puanımız var. Sivasspor benim değer verdiğim bir yer. Zarar verecek de bir şey yapmam. Biz zor şartlarda hem maddi hem de oyuncu yapısı anlamında zor şeylerle mücadele ediyoruz. İnsanlar bunu görmüyor. Biz gelen oyuncuları sezon içerisinde oynata oynata hazır hale getirmeye çalıştık. Söyleyecek bir şey bulamıyorum işin açıkçası. Bu sene gerçekten zor bir sene.”

Sivasspor'un yeni Mehmet Yıldız'ı Rey Manaj 2023'ü 9 golle tamamladı

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...