TFF'den Fenerbahçe'ye cevap! Urfa'daki finale U-19 takımı gidecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
TFF'den Fenerbahçe'ye cevap! Urfa'daki finale U-19 takımı gidecek

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Süper Kupa talebine olumsuz cevap verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa'ya U-19 takımı ile çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Süper Kupa talebine olumsuz geri dönüş yaptı.

Sarı-lacivertliler, maçı yabancı hakemin yönetmesinin yanında tarihin Mayısın son haftası olarak değiştirilmesini istedi.

TFF, Fenerbahçe'ye tarihin zamanında iki kulübün ortak görüşü alınarak belirlendiğini ve değişiklik olmayacağını iletti.

Fenerbahçe taleplerine geri dönüş olumsuz olduğu halde U19 takımıyla maça çıkılacağını açıklamıştı. 

FENERBAHÇE NE İSTEMİŞTİ?

"15.35'te TFF'ye yazı gönderdik. Süper Kupa'yı ileri bir tarihe erteleyecekseniz ve yabancı hakem atayacaksanız bize bildirin dedik. Bu çürümenin resmi ortaya çıktı. Kararımız U19 takımıyla Urfa'ya gitme kararı aldık. Yarına kadar bir değişiklik olmazsa hazırlıklarımız bu şekilde olacak. Taraftarımız bize güvensin. İyi bir akıl koyarak Urfa'ya gidiyoruz. Taraftarımızın kendini kötü hissettirecek bir konum olmayacak. Taraftarımızın maça gitmesi için hazırlık yapmasına gerek yok. Aynı gün uçakla döneceğiz. Urfa kentine bir mesajımız var: Orada bir rekabeti sergileyen müthiş atmosferden affımızı isteyeceğiz. Boynumuzun borcu olsun sezon bitince ya da uygun bir zamanda Urfalılara Fenerbahçe A Takımı'nı seyrettireceğiz."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...