GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Süper Lig yayın gelirleri ne kadar? "Dört Büyükler" ne kazandı? Yayın geliri paylaşımı nasıl yapılıyor?
17 Kasım 2022 - 11:48

Süper Lig yayın gelirleri ne kadar? "Dört Büyükler" ne kazandı? Yayın geliri paylaşımı nasıl yapılıyor?

Süper Lig'de 14 hafta sonunda dört büyüklerin yayın gelirindeki toplam kazancı 399,5 milyon lira oldu. Kulüpler 13'er maç yaparken, en fazla geliri 118 milyon 186 bin lirayla Galatasaray elde etti. Peki futbolda yayın geliri paylaşımı nasıl yapılıyor?
 - Alperen Şengün kariyer blok rekorunu kırdı, Houston Rockets galibiyeti hatırladı
17 Kasım 2022 - 11:10

Alperen Şengün kariyer blok rekorunu kırdı, Houston Rockets galibiyeti hatırladı

Houston Rockets'ın deplasmanda Dallas Mavericks'i 92-101 mağlup ettiği maça Alperen Şengün damgasını vurdu. Rockets maçı 19 blokla tamamlayıp kulüp rekoru kırarken, milli pivot Alperen Şengün de 5 blokla kariyer rekoru kırdı.
 - A Milli Takım'a Gaziantep'te baklavalı karşılama... Güneydoğu turunun 2. maç Çekya ile...
17 Kasım 2022 - 10:36

A Milli Takım'a Gaziantep'te baklavalı karşılama... Güneydoğu turunun 2. maç Çekya ile...

İskoçya'yı Diyarbakır'da üstün bir futbolla mağlup eden A Milli Takım, Güneydoğu turunun 2. maçında Gaziantep'te Çekya ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar, Çekya ile 19 Kasım Cumartesi günü yapacağı özel maç için dün gece maçtan hemen sonra Gaziantep'e geldi. Taraftarlar, Türk bayrağı görselli baklava ve çiçekleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve kaptan Hakan Çalhanoğlu'na verdi.
 - Euro 2028 ve Euro 2032 için resmen adayız! Türkiye'nin rakipleri Britanya ve İtalya
17 Kasım 2022 - 10:15

Euro 2028 ve Euro 2032 için resmen adayız! Türkiye'nin rakipleri Britanya ve İtalya

Türkiye'nin Avrupa futbol şampiyonası düzenleme hayali 2028'de ya da 2032'de gerçekleşebilir. Son adaylık sürecinde 2024'ü Fransa'ya 7'ye 6 oyla kaybeden Türkiye, EURO 2028 ve 2032'e ev sahipliği yapmak için UEFA'ya adaylık dosyasını sundu, resmi süreç başladı.
SPOR - SPOR
17 Kasım 2022 - 08:10

Beşiktaş yönetiminden Josef de Souza'ya soru: Tamam mı devam mı?

Beşiktaş’ta son dönemdeki performansıyla şaşkınlık yaşatan Josef de Souza için önemli bir adım atılacak.
SPOR - SPOR
17 Kasım 2022 - 07:39

Arda paketi! Ali Koç'un Gençlerbirliği'ne önereceği isimler belli oldu

Fenerbahçe, üç sene önce 150 bin TL'ye kadrosuna kattığı Arda Güler’in başkent ekibinde kalan yüzde 20’lik hakkı için Gençlerbirliği’ne para değil, oyuncu teklifinde bulunacak. Paket teklifin içinde gözden çıkarılan yıldızlar var.
SPOR - SPOR
16 Kasım 2022 - 22:39

Manchester'dan Ronaldo'ya misilleme, posteri stattan kaldırdı

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi devam ediyor. Ronaldo, verdiği bir röportajda kulübünü eleştirmişti. Manchester'dan misilleme geldi, yıldız futbolcunun posteri stattan kaldırdı.
 - Diyarbakır'da ilk Milli maç
16 Kasım 2022 - 21:58

A Milli Takımımız, İskoçya'yı 2-1 yendi

A Milli Takımımız, Diyarbakır'daki hazırlık maçında İskoçya'yı Ozan Kabak ve Cengiz Ünder'in golleriyle mağlup etti. İki takım daha önce bir kez karşı karşıya gelmişti. 62 yıl önce 8 Haziran 1960'ta Ankara'da oynanan maçtan Türkiye 4-2 galip ayrılmıştı.
 - Aldırma Carew aldırma! Beşiktaş'ın eski golcüsüne hapis şoku...
16 Kasım 2022 - 17:38

Aldırma Carew aldırma! Beşiktaş'ın eski golcüsüne hapis şoku...

Norveçli eski golcü John Carew, ülkesinde vergi kaçırmaktan 14 ay hapse mahkum edildi. Valerenga, Beşiktaş ve Aston Villa formalarıyla hatırlanan 43 yaşındaki Carew'in başı belada
 - Şehit aileleri Vodafone Park’ta! Çebi: "Beşiktaş sıcak bir yuvadır"
16 Kasım 2022 - 16:41

Şehit aileleri Vodafone Park’ta! Çebi: "Beşiktaş sıcak bir yuvadır"

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ankara’dan özel davetli olarak gelen 17 şehit ailesi ve çocuklarıyla Vodafone Park’ta bir araya geldi.
 - Kasımpaşa teknik direktörlüğü için Selçuk İnan iddiası! Serkan Rençber'le görüştü...
16 Kasım 2022 - 15:48

Kasımpaşa teknik direktörlüğü için Selçuk İnan iddiası! Serkan Rençber'le görüştü...

Kasımpaşa'da Selçuk İnan sesleri... İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibinde CEO Serkan Reçber, 37 yaşındaki antrenöre "Kasımpaşa'nın başına geç" teklifini iletti. Son olarak Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan ve pro-lisansı bulunan Selçuk İnan'ın önümüzdeki günlerde Kasımpaşa'yla el sıkışması bekleniyor.
 - Yılmaz Vural: "Her cuma namaz kılarım, 'Allah'ım beni 3 büyük takımlardan birine ve Milli Takım'a hoca yap' diye"
16 Kasım 2022 - 14:07

Yılmaz Vural: "Her cuma namaz kılarım, 'Allah'ım beni 3 büyük takımlardan birine ve Milli Takım'a hoca yap' diye"

Türk futbolunun Evliya Çelebi'si, tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, Süper Lig maçlarından önce İstiklal Marşı okunmasını eleştirdi. 1990'lı yılların ortasından beri uygulanan milli marş seremonisini, "İstiklal Marşı söylenmeyen bir marş haline geldi. Takımda 3 tane Türk oyuncu var" derken "Her cuma namaz kılarım, hep dua ederim 'Allah'ım beni 3 büyük takımlardan birine ve Milli Takım'a hoca yap' diye" ifadeleriyle yine adından söz ettirdi.
 - Fransa Milli Takımı'nda son dakika değişikliği! Nkunku'nun yerine Muani çağrıldı
16 Kasım 2022 - 13:11

Fransa Milli Takımı'nda son dakika değişikliği! Nkunku'nun yerine Muani çağrıldı

2022 FIFA Dünya Kupası'na saatler kala son şampiyon Fransa'nın kadrosunda zorunlu değişiklik yaşandı. Antrenmanda sakatlanan Christopher Nkunku'nun yerine Eintracht Frankfurt'un santrforu Randal Kolo Muani'yi kadroya dahil edildi. Katar'da Brezilya ve İngiltere ile birlikte üç büyük favoriden biri Fransa...
 - Johan Hamel'in Fransa'yı yasa boğan ölümü... Futbol dünyası 42 yaşındaki hakemin şokunu yaşıyor!
16 Kasım 2022 - 12:49

Johan Hamel'in Fransa'yı yasa boğan ölümü... Futbol dünyası 42 yaşındaki hakemin şokunu yaşıyor!

Fransa'nın elit hakemlerinden Johan Hamel 42 yaşında vefat etti. Elit Futbol Hakemleri Birliği, tecrübeli hakemin, antrenman sırasında rahatsızlandığı ve hayatını kaybettiğini açıkladı. Başta Fransız kulüpleri olmak üzere futbol dünyası taziye mesajları paylaşıyor.
 - Galatasaray haberleri... Mertens opsiyonu kullandı! Hayatının en doğru kararını verdi!
16 Kasım 2022 - 11:46

Galatasaray haberleri... Mertens opsiyonu kullandı! Hayatının en doğru kararını verdi!

Galatasaray haberleri... Japonya'dan teklif alan Belçikalı yıldız Dries Mertens, Iniesta'nın da forma giydiği Vissel Kobe'ye 'Hayır' dedi ve kariyerine Galatasaray'da devam edeceğini söyledi. Mertens böylece sarı-kırmızılı kulüpten önce opsiyonu kullanmış oldu.
 - Galatasaray bir kez daha Cristiano Ronaldo'nun peşinde! Bu kez olacak gibi..
16 Kasım 2022 - 11:23

Galatasaray bir kez daha Cristiano Ronaldo'nun peşinde! Bu kez olacak gibi..

Manchester United'la ipleri koparan Cristiano Ronaldo, yeniden Galatasaray'ın gündeminde. Bu yaz ismi sık sık Galatasaray'la anılan Portekizli süper yıldızın olay röportajdan sonra United'dan ayrılması kesinleşti. Sarı-Kırmızılı yönetici Erden Timur'un Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'le temasa geçtiği iddia ediliyor.
 - Alex de Souza teknik direktörlük kariyerine Avai FC ile başladı! Fenerbahçe öncesi ilk durak...
16 Kasım 2022 - 10:17

Alex de Souza teknik direktörlük kariyerine Avai FC ile başladı! Fenerbahçe öncesi ilk durak...

Pro Lisans'ını alan Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerine başladı. Brezilya ekibi Avai FC, Alex de Souza ile 2023 sezonu için anlaşma sağladıklarını açıkladı. Fenerbahçe taraftarları Alex'e tebrik mesajları yağdırdı.
 - Senegal'de dualar Sadio Mane'nin iyileşip Dünya Kupası'na maça çıkabilmesi için...
16 Kasım 2022 - 09:18

Senegal'de dualar Sadio Mane'nin iyileşip Dünya Kupası'na maça çıkabilmesi için...

Senegal'in 2022 Dünya Kupası kadrosuna sakat sakat alınan Sadio Mane'nin maça çıkması için ülkesinde seferberlik ilan edildi. Sağlıkçılardan sonra din adamları da harekete geçti. Mane'nin inşa ettirdiği camide toplanan, 35 köyden gelen 35 imam, Senegalli yıldız oyuncunun sakatlığının hızla iyileşmesi için dua etti, 45 hatim indirildi.
 - Fenerbahçe ile Galatasaray La Liga ekiplerine karşı
16 Kasım 2022 - 09:07

Fenerbahçe ile Galatasaray La Liga ekiplerine karşı

Fenerbahçe ve Galatasaray, 30 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano ve Villarreal’in yer alacağı dostluk turnuvasında yer alacak. Turnuvada ezeli rakipler birbirleriyle karşılaşmayacak.
Spor - Spor
16 Kasım 2022 - 08:40

Eskiye rağbet! Şenol Güneş tanıdık isimleri istiyor

Gelir gelmez önceden çalıştığı Cenk Tosun ve Mert Günok’u takıma monte eden tecrübeli teknik adam, şimdi Anderson Talisca ve Kaan Ayhan’ı da kadroda görmek istiyor
SPOR - SPOR
16 Kasım 2022 - 08:35

Serdar Dursun formayı unuttu

İsmail Kartal döneminin en golcü ismi olan millî futbolcu, Jesus’un gelişiyle sakat olan King ve Pedro’ya rağmen kulübeye çakıldı. Serdar devre arasında ayrılacak
Başa Dön