Annesini acımadan katletti! İfadesi kan dondurdu: Dikkat çeken siyah perde detayı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hatay'da 20 yaşındaki genç, annesini boğarak öldürdü. Tutuklanan katil zanlısı, ilk ifadesinde annesinin içindeki şeytanı çıkarmak için öldürdüğünü söyledi. Cinayet öncesi ve sonrasında yaşananlar ise kan dondurdu.
Dehşete düşüren olay Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşandı. 20 yaşındaki Hasan Habraş, 53 yaşındaki annesi Hüsne Habraş'ı boğarak katletti.
Katil zanlısı tutuklanırken psikolojisinin bozuk olduğu öğrenildi. Hasan Habraş ilk ifadesinde annesini içerisindeki şeytanı çıkarmak için öldürdüğünü söyledi.
AĞABEYİNİ ARAYIP CİNAYETİ HABER VERMİŞ
Habraş'ın ayrıca ağabeyini arayıp "Annemiz öldü başımız sağ olsun" diyerek telefonu kapattığı öğrenildi.
SİYAH PERDE DETAYI
Öte yandan mahallede yaşayan komşuları, cinayet zanlısı gencin evin perdelerini siyah perdeyle değiştirdiğini ifade ettiler.
Kaynak: İhlas Haber AjansıEditör: Çağla Çağlar