Annesini acımadan katletti! İfadesi kan dondurdu: Dikkat çeken siyah perde detayı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
3. Sayfa Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hatay'da 20 yaşındaki genç, annesini boğarak öldürdü. Tutuklanan katil zanlısı, ilk ifadesinde annesinin içindeki şeytanı çıkarmak için öldürdüğünü söyledi. Cinayet öncesi ve sonrasında yaşananlar ise kan dondurdu.

Dehşete düşüren olay Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşandı. 20 yaşındaki Hasan Habraş, 53 yaşındaki annesi Hüsne Habraş'ı boğarak katletti.

Katil zanlısı tutuklanırken psikolojisinin bozuk olduğu öğrenildi. Hasan Habraş ilk ifadesinde annesini içerisindeki şeytanı çıkarmak için öldürdüğünü söyledi.

Annesini acımadan katletti! İfadesi kan dondurdu: Dikkat çeken siyah perde detayı - 1. Resim

AĞABEYİNİ ARAYIP CİNAYETİ HABER VERMİŞ

Habraş'ın ayrıca  ağabeyini arayıp "Annemiz öldü başımız sağ olsun" diyerek telefonu kapattığı öğrenildi.

Annesini acımadan katletti! İfadesi kan dondurdu: Dikkat çeken siyah perde detayı - 2. Resim

SİYAH PERDE DETAYI

Öte yandan mahallede yaşayan komşuları, cinayet zanlısı gencin evin perdelerini siyah perdeyle değiştirdiğini ifade ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...