Kaza sonrası yüreklere dokunan görüntü: El ele tutuşup beklediler!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
3. Sayfa Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Mersin'de meydana gelen feci kazada, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, direğe çarpıp karşı şeride geçerek ters döndü. Kaza sonrası, kamera kadrajlarına yüreklere dokunan bir görüntü yansıdı. Araçta bulunan 2 kişi savrularak yaralanırken, el ele tutuşarak sağlık ekiplerini beklediler

Mersin-Antalya D-400 karayolunda Erdemli ilçesine bağlı Limonlu Mahallesi sınırlarında meydana gelen olayda, A.G. yönetimindeki 80 BC 252 plakalı otomobil, Antalya istikametinde seyir halindeyken sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

Kaza sonrası yüreklere dokunan görüntü: El ele tutuşup beklediler! - 1. Resim

ELE ELE TUTUŞUP BEKLEDİLER

Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil karşı şeride geçip ters döndü. Kazada sürücüyle birlikte ön koltukta bulunan G.Ö. savrularak yaralandı. Kazayı fark edenler 112 Acil Durum Merkezi'ne bilgi verdi.

Olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar kaza yerinde ilk müdahalenin yapılmasının ardından ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası yüreklere dokunan görüntü: El ele tutuşup beklediler! - 2. Resim

Otomobilin kontrolden çıktığı anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Karayolunda trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Kaza sonrası yüreklere dokunan görüntü: El ele tutuşup beklediler! - 3. Resim

"BURADA 2 GÜNDE BİR KAZA VAR"

Mevcut güzergahta kazasız gün yaşanmadığını ifade eden vatandaşlardan Veysel Zorlu, "Kontrolsüz girdi kavşağa, eğer araç düz devam etmiş olsaydı karşı tarafta marketlere bindirecekti. Bu kavşağın ivedilikle yapılması lazım. 10 gün önce bir gencimizi kaybettik, sonra Tır devrildi. Burada 2 günde bir kaza var" dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...