Cevdet Çayır Kimdir? AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır Bornovalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cevdet Çayır Kimdir? AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır Bornovalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi
Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti İzmir Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır kimdir? Cevdet Çayır kaç yaşında, nereli? Cevdet Çayır’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Cevdet Çayır’ın vaatleri nedir? AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti İzmir Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Cevdet Çayır Bornovalı mı, kimdir? Cevdet Çayır nereli, kaç yaşında?

CEVDET ÇAYIR KİMDİR?

Cevdet Çayır, AKP’de İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Teşkilat Başkan Yardımcılığı, Bornova Meclis Üyeliği, Bornova İlçe Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

CEVDET ÇAYIR'IN VAATLERİ

Cevdet Çayır seçim çalışmaları kapsamında esnaflar, vatandaşlar ve dernek üyelerini ziyaret ederek “31 Mart sonrasında Bornova’da yüzler hep gülecek. Birlikte yeni başlangıçlara ve güzelliklere kapı açacağız.” Diyerek oradaki vaatlerini böyle söyledi.

“Bornova hak ettiği belediyeciliğe kavuşana kadar çalışacağız, durmayacağız.” Diyen Çayır, Bornova’yı daha iyi bir yer yapacağına, bunun için çok çalışacağına, birlikte çalışarak şehri daha ileriye götüreceğine söz vermiştir.

Gençlerle buluşan Çayır, “Üreten ve gelişen Bornova için varız, hep birlikte başaracağız. Bornova'nın her köşesini hizmetsizlikten kurtaracak, toplumumuzun her kesimiyle bir arada, yan yana yürüyeceğiz. Birlikte elde edeceğimiz başarılarla Bornova'yı daha yaşanabilir ve kalkınmış bir yer haline getireceğiz.” Diyerek vaatlerini bir kez daha hatırlattı.
Hasta ziyaretlerinde bulunan, esnaflarla bir araya gelen Çayır “Bornovamızın her semtinin sesini duymak için buradayız. Vatandaşımızı hak ettiği belediyeciliğe kavuşturacağımız günler çok yakın.” Diyerek vaatlerini sıraladı.

Çınar Mahallesi, Çarşı Mahallesi, İnönü Mahallesi gibi birçok mahalleyi de ziyaret eden Çayır, “Çocuklarımızın ve ailelerinin hayatını kolaylaştırmak, daha güzel günlerde bir arada olmak için her zaman desteğimiz halkımızdan yana.” Diyerek vaatlerini sıraladı. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...