AK Parti Muğla Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın Kimdir? Aydın Ayaydın Muğlalı mı, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Muğla Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın Kimdir? Aydın Ayaydın Muğlalı mı, nereli?
Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Muğla Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın kimdir? Aydın Ayaydın kaç yaşında, nereli? Aydın Ayaydın’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Aydın Ayaydın’ın vaatleri nedir? AK Parti Muğla Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Muğla Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Aydın Ayaydın Muğlalı mı, kimdir? Aydın Ayaydın nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ MUĞLA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYDIN AYAYDIN KİMDİR?

1951 yılında Mardin’in Derik ilçesinde doğan Aydın Ayaydın, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun olmuştur. 1977’de Anadoluhisarı Gençlik ve Spor Akademisi’nde iktisat asistanı, 1978’de ise İTİA İşletme Yüksek Okulu ve İTİA Ekonomi Fakültesinde asistan olarak görev yapmıştır.

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde 1983’te ekonomi yüksek lisansını yapmış ve 1985’te ekonomi doktorasını yaparak ekonomi doktoru olmuştur. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünde 1986’da yardımcı doçent, 1988’de doçent ve 1993’te ekonometri profesörü unvanlarını almıştır.

1997-1999 yıllarında Rekabet Kurumu Başkanlığı görevinde bulundu ve daha sonra 1999 yılında ANAP'tan, 2011 yılında ise CHP'den İstanbul milletvekili olarak seçildi.

AYDIN AYAYDIN'IN VAATLERİ

Veterinerler Odası yöneticilerini ziyaret ederek “Sokak hayvanları ile ilgili çözüm önerilerini dikkate alarak, en doğru adımları atarak bu konuyu gündemimizden süratle çıkartmak istiyorum.” Dedi. Daha sonra Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Gökhan Odabaşı’nı, Ziraat Odaları Başkanı’nı, Diş Hekimleri Odası’nı, Hak-İş İl Başkanlığı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Muğla Şube yöneticilerini, Memur-Sen’in değerli yönetici ve temsilcilerini, Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı’nı ziyaret ederek buralardaki sorunların ne olduğunu bildiğini ve başkan olursa hızlı bir şekilde çözümlere başlayacağını hatta projelerin şuanda hazır olduğunu söylemiştir. Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyareti sırasında ise şunları söyledi: “Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettim. Valilik çok güzel bir yer tahsis etmiş kendilerine. Biz de üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Sevgili başkanları araç ihtiyaçları olduğunu söyledi. Derneğe bir araç tahsis edeceğime söz verdim. Lütfettiler şeref defterlerine ziyaretimin anısına duygularımı aktarmamı istediler. Şehit ailelerimizin yakınları, gazilerimiz emanetimiz. Onlar bizim başımızın tacı. Araç sözümü de yazımın altına ekledim. Sözüm sözdür, şehitlerimizin yakınları için, gazilerimiz için ne yapsak azdır. Her zaman yanlarında olacağımızı bilsinler.”

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...