Ali Hadim kimdir? AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Ali Hadim Ödemişli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ali Hadim kimdir? AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Ali Hadim Ödemişli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi
Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Ali Hadim kimdir? Ali Hadim kaç yaşında, nereli? Ali Hadim’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Ali Hadim’in vaatleri nedir? AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Ali Hadim’in hayatı ve biyografisi

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Ali Hadim’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ali Hadim Ödemişli mi, kimdir? Ali Hadim nereli, kaç yaşında?

ALİ HADİM KİMDİR?

1965’te İzmir'in Ödemiş ilçesinde dünyaya gelen Ali Hadim, sırasıyla İnönü İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi Tesviye Bölümü'nden mezun oldu.

Okul yıllarında tarım ve hayvancılık yaparak sonraki yıllarda 2. ve 3. ligde profesyonel futbol oynadı.

Hadim, AK Parti'nin kurulmasıyla birlikte yönetim kurulu üyesi olarak siyasete girmiş ve  2003 yılında Teşkilat Başkanlığı görevine atanmıştır. 2007 yılında ise yapılmış olan bir kongreyle AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı görevine seçildi, bu görevi 2014 yılına kadar devam ettirdi.

Ziraat ve hayvancılığına devam eden Ali Hadim, evli ve iki çocuk babasıdır.

ALİ HADİM'İN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Akıncılar mahallesi, Yiğit Sokak, Fevzi Paşa Caddesi, ŞairEşref Sokak ziyaretlerinde bulunan Ali Hadim, “Esnafımız berekete, sokaklarımız huzura kavuşacak” diyerek her zaman esnafların yanında olduğunu dile getirdi.

Perşembe Pazarını ve oradaki esnafları ziyaret eden Hadim, “gönülden ve samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Muhtarlar Derneği başkanı ve muhtarlarla bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinleyip onlara çözüm bulacağına söz vermiştir. 

Gençlerle bir araya gelen Hadim, her anlamda onların yanında olacağına sözler vermiştir. Onların hayallerini ve isteklerini dinleyip gerçekleştireceğini dile getirmiştir. 

Bıçakçı’ya giden Ali Hadim, Ödemiş’in 31 Marttan sonra tüm mahallelerinde gerçek belediyecilikle buluşacağını ve layık olduğu eser ve hizmetlere kavuşacağını söylemiştir. 

tPazarcı ve esnaflarla buluşan Hadim, “Esnafın, emekçinin destekçisi; güçlü ve kalkınan Ödemiş’in hizmetkârı olacağız inşallah! Birlikte Çalışacak, Birlikte Başaracağız!” diyerek vaatlerini dile getirmiştir. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...