3 günde 3 kişiyi öldürdü, otelde yakalandı! 'Seri katil' ülkeyi alarma geçirdi

Kanada'da yaşayan 30 yaşındaki Sabrina Kauldhar isimli kadın Toronto, Niagara Şelalesi ve Hamilton'da 3 günde gerçekleşen 3 ölümden sorumlu tutuldu. Kadının suçlu bulunması halinde 'seri katil' olarak tanımlanacağı belirtildi.
Kanada'da yaşayan 30 yaşındaki Sabrina Kauldhar, Niagara Şelalesi'nde 47 yaşındaki Lance Cunningham'ı, Hamilton'da 77 yaşındaki Mario Bilich'i ve Toronto'da 60'lı yaşlarda olduğu düşünülen ancak adı ve yaşı henüz açıklanmayan bir kadını 3 gün içerisinde öldürmekle suçlandı.
Kauldhar, iki kadın ve bir adamı öldürdükten sonra Ontario'nun Burlington kentindeki bir otelde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İKİSİ RASTGELE, BİRİNİ TANIYOR
Polis, Cunningham ve Bilich'in 'rastgele hedef alındığına' inandıklarını, Toronto'daki kurbanın ise Kauldhar tarafından tanındığını söyledi.
Kauldhar, Niagara Şelalesi ve Toronto'daki ölümle ilgili olarak ikinci derece, Hamilton'daki ölümle ilgili olarak birinci derece cinayetle suçlandı.
MAHKEME 17 EKİM'E ERTELENDİ
30 yaşındaki Sabrina Kauldhar, mahkemeye video aracılığıyla çıkarken bir ileri bir geri yürümesi dikkat çekti. Kauldhar'ın akıl sağlığı değerlendirmesinden geçebilmesi için yargılamanın ertelenmesi talep edildi ve bu değerlendirme için mahkeme gelecek perşembe gününe ertelendi.
Kauldhar'ın 17 Ekim'de mahkemeye şahsen katılması bekleniyor.