ABD'den Batı Şeria'daki yasa dışı yerleşimlerle bağlantılı İsraillilere yaptırım

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
ABD'den Batı Şeria'daki yasa dışı yerleşimlerle bağlantılı İsraillilere yaptırım
Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail'in Filistin'deki katliamına destek veren ABD, Batı Şeria bölgesindeki yasa dışı yerleşimleriyle bağlantılı İsraillilere yaptırım uyguladı. ABD Hazine Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrailli 5 kuruluş ve 3 kişiye için karar alındığı belirtildi.

ABD Hazine Bakanlığı, İsrail’in Filistin’in Batı Şeria bölgesindeki yasa dışı yerleşimleriyle bağlantılı olarak İsrailli 5 kuruluş ve 3 kişiye yaptırım kararı aldı.

ABD'den Batı Şeria'daki yasa dışı yerleşimlerle bağlantılı İsraillilere yaptırım - 1. Resim

İSRAİLLİ 5 KURULUŞ VE 3 KİŞİYE YAPTIRIM

ABD, İsrailli 5 kuruluş ve 3 kişiye yaptırım uyguladı. ABD Hazine Bakanlığı, İsrail’in Filistin’in Batı Şeria bölgesindeki yasa dışı yerleşimleriyle bağlantılı olarak İsrailli 5 kuruluş ve 3 kişiye yaptırım kararı aldı.

Yaptırım listesinde, aşırı sağcı bir haham olan Ben-Zion Gopstein tarafından yönetilen Lehava adlı grup ile Filistinlilere saldırı düzenleyen 3 İsrailli yer aldı.

ABD'den Batı Şeria'daki yasa dışı yerleşimlerle bağlantılı İsraillilere yaptırım - 2. Resim

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...