Ders çalışıyordu, ne olduğunu anlamadı! 7 yaşındaki çocuğun feci ölümü

Vietnam'ın Bac Kadn bölgesinde ismi açıklanmayan 7 yaşındaki bir çocuk ders çalıştığı esnada kaleminin üzerindeki parçayı yuttu. Nefes borusunu tıkayan parça sebebiyle nefes almakta zorluk yaşayan çocuk hastaneye kaldırıldı. 4 gün boyunca tedavi gören talihsiz çocuk hayatını kaybetti.
Vietnam’ın Bac Kadn bölgesinde akılalmaz bir olay yaşandı. İsmi açıklanmayan 7 yaşındaki çocuk ders çalıştığı sırada kaleminin üst kısmındaki top şeklindeki parçayı yuttu.
NEFES ALAMAYAN ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI
Kalemin parçası soluk borusuna kaçan çocukta öksürük, nefes almada zorluk ve göğüs ağrısı görülmeye başladı. Öğretmenlerinin ilk yardım için revire götürdüğü çocuk hızlıca hastaneye kaldırıldı.
Acil Durum ve Toksikoloji Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Nguyễn Tân Hùng'a göre, ismi açıklanmayan hasta kalbinin durması nedeniyle birkaç kez nöbet geçirdi. Solunum tüpüyle hayata döndürüldü ve kalp atış hızını artırmak için ilaç kullanıldı. Beyindeki ödemi kontrol etmek için tedavi uygulandı. Endoskopi ile hava yolunu tıkayan cisim dışarı çıkarıldı.
Çocuğun soluk borusundan dışarı çekilen nesne, büyük bronşların sağ hava yolunun %70'inden fazlasını tıkayan, yaklaşık 0,5 x 0,8 cm boyutlarında siyah bir kalem başlığıydı.