Avrupa'nın göbeğinde vahşi saldırı! Önce e-posta gönderdi, sonra liseyi kana buladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Avrupa'nın göbeğinde vahşi saldırı! Önce e-posta gönderdi, sonra liseyi kana buladı
Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Fransa'da bir lisede düzenlenen bıçaklı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Saldırganın 15 yaşında bir öğrenci olduğu ve saldırıdan önce okuldaki tüm öğrencilere e-posta yoluyla bir belge gönderdiği ortaya çıktı. Öte yandan saldırgan, kanlı saldırısını gerçekleştirdikten sonra öğretmenler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Fransa’nın Nantes kentinde özel bir lise olan Notre-Dame-de-Toutes-Aides'de bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırının 15 yaşındaki bir öğrenci tarafından düzenlediği aktarılarak, saldırıda 1 kız öğrencinin hayatını kaybettiği, 3 erkek öğrencinin de yaralandığı ifade edildi. 

Saldırgan, öğretmenler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi. Polis, saldırganın kimliği ve saldırının nedeni hakkında bilgi vermedi.

OKULDAKİ TÜM ÖĞRENCİLERE E-POSTA GÖNDERMİŞ

Fransa basının yer alan haberlerde, saldırganın saldırı sırasında tamamen siyah giyindiği, kask ve kar maskesi taktığı ve yanında 2 bıçak olduğu bildirildi.  Haberlerde, saldırganın saldırıdan önce okuldaki tüm öğrencilere e-posta yoluyla bir belge gönderdiği fakat belgede saldırıdan bahsetmediği aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...