Gazze'de dram! Çocuklar donmasın diye nöbet tutuyorlar

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail’in saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde, yağışlı havalarda çadırları su ve çamur içinde kalan sığınmacılar, çocuklarının soğuk sebebiyle “donarak ölmesinden endişe ettiği için” uyurken başlarında bekliyor.

Mevasi’deki sığınmacılardan İslam Ahmed “Çocuklar soğuktan donuyor. Isınmaları için hiçbir imkânımız yok. Çadırımızı su bastı. İçeride yatak, yorgan, giysi ne varsa bütün eşyamız ıslandı. Çamura batan malzemelerimiz kullanılamaz hâle geldi” dedi.

Seha Berbah ise çocukların soğuktan ölmesinden korktukları için uyudukları zaman sürekli onları kontrol ettiklerini belirterek “Bir gün soğuktan ölecek bir duruma geleceğimiz aklımıza gelmezdi” diye konuştu.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...