Gazze'de soykırım yapan İsrail Refah'ta sağlık ekiplerini bombaladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Dünya Haberleri

İsrail ordusu, Netanyahu'nun emriyle Filistin topraklarında katliam yapmaya devam ediyor. Bebek, kadın, okul, cami, kilise ayırmaksızın bombalayan İsrail ordusu, bu kez da Refah kentindeki sağlık ekiplerinin insansız hava araçlarıyla vurdu.

30.06.2024 14:55

İSRAİL BİR EVİ VURDU

İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Tulkerim'de bir evi bombalaması sonucu bir Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Filistin devlet televizyonunda yer alan habere göre, İsrail ordusu Tulkerim kentindeki Nur Şems Mülteci Kampı'nda Filistinlilere ait bir evi füzeyle vurdu.

Menşiyye Mahallesi'nde bulunan eve düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre bir Filistinli öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Yaralılar arasında çocukların da bulunduğu bilgisi verildi.

Gazze'de soykırım yapan İsrail Refah'ta sağlık ekiplerini bombaladı - 1. Resim


30.06.2024 12:41

48 SAAT İÇİNDE HASTANELERDE HİZMET DURACAK

Gazze Şeridi'ndeki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in aylardır devam eden saldırılarının sonucu yakıtın tükenmesi nedeniyle 48 saat içerisinde bölgedeki hastane ve oksijen istasyonlarının çalışmalarını durduracağı konusunda uyardı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yakıt girişine izin vermemesi nedeniyle jeneratörleri çalıştırmak için gereken yakıtın tükenmek üzere olduğu kaydedildi.


30.06.2024 10:25

İSRAİL REFAH'TAKİ SAĞLIK EKİPLERİNİ VURDU

İsrail insansız hava araçları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ın batısındaki sağlık ekiplerini hedef alıyor.

Gazze'de soykırım yapan İsrail Refah'ta sağlık ekiplerini bombaladı - 1. Resim


30.06.2024 09:40

Otizmli ALİ DERVİŞ İSRAİL BOMBASIYLA OMURGASINDAN YARALANDI

Otizmli bir çocuk olan Ali Derviş, İsrail'in Gazze Şeridi'ne gelişigüzel düzenlediği hava saldırıları nedeniyle omurgasından ve ayaklarından yaralandı.

Gazze'de soykırım yapan İsrail Refah'ta sağlık ekiplerini bombaladı - 2. Resim


30.06.2024 09:01

İSRAİL GECE BOYUNCA GAZZE'Yİ VURDU

İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi'nin orta ve güney bölgelerine düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi öldü ve yaralandı.

İsrail, halkı zorla aç ve susuz bırakarak büyük bir insani felakete yol açtığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına 268. gününde de devam ediyor.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde Zarub ailesine ait bir evi hedef aldı. Saldırıda, aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetti, bazıları da yaralandı.

Gazze'de soykırım yapan İsrail Refah'ta sağlık ekiplerini bombaladı - 3. Resim


Yer Refah

Düzenleyen:  - Dünya
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...