Hindistan'da havai fişek patlaması: 1 ölü, 6 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hindistan'da motosikletle taşınan havai fişeklerin kaza sonucu patlamasıyla 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Hindistan'ın Andra Pradeş eyaletinde yer alan Eluru bölgesinde Diwali Bayramı'nda kullanılacak olan havai fişekler kaza sonucu patladı. İki kişi tarafından motosikletle taşınan havai fişekler, motosikletin bir çukura hızla girmesi sonucu bomba gibi patlayarak etraftakileri korkuttu. 

Hindistan'da havai fişek patlaması: 1 ölü, 6 yaralı - 1. Resim

1 ÖLÜ, 6 YARALI VAR 

Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Patlama anı, çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alınırken, patlamanın motosikletin ana yola çıkacağı sırada yol kenarında duran bir grubun yakınında meydana geldiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...