Hizbullah, İsrail'e Katyuşa füzeleri ile saldırdı! İsrail de Lübnan'ı hava saldırısıyla vurdu
Hizbullah, İsrail'in Lübnan'a yaptığı siber saldırılara Katyuşa füzeleriyle cevap verdi. İsrail devlet televizyonu, Hizbullah'ın saldırısında 140 roketin fırlatıldığını duyurdu. İsrail ordusu da Beyrut'un güneyine hava saldırısı düzenledi. Ölü sayısının 14'e, yaralı sayısının da 66'ya çıktığı açıklanırken, Hizbullah üst düzey komutanlarından İbrahim Akil'in öldüğünü duyurdu
- HİZBULLAH SUİKASTİ DOĞRULADI
- CAN KAYBI 14 OLDU
- İSRAİL ORDUSU İBRAHİM AKİL'İ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ
- BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR
- HİZBULLAH'TAN AÇIKLAMA: ANA İSTİHBARAT KARARGAHI HEDEF ALINDI
- İSRAİLLİ YETKİLİDEN ÇARPICI SÖZLER: YENİ BİR AŞAMA
- ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTTI
- İSRAİL, HİZBULLAH KOMUTANI AKİL'İ HEDEF ALDI
- İBRAHİM AKİL ABD'NİN ARANANLAR LİSTESİNDE
- HİZBULLAH'IN 2 BASIN MENSUBU ÖLDÜ
- LÜBNAN'DAN AÇIKLAMA
- İSRAİL BİNAYI F-35'LE VURDU
- İSRAİL'DEN LÜBNAN'A HAVA SALDIRISI
- İSRAİL'DEN İLK AÇIKLAMA
- HİZBULLAH İSRAİL'E 7 AYRI SALDIRI DÜZENLEDİ
20.09.2024 23:59
HİZBULLAH SUİKASTİ DOĞRULADI
Hizbullah, İsrail'in Beyrut'a düzenlediği saldırıdaüst düzey komutanlarından İbrahim Akil'in öldüğünü duyurdu.
20.09.2024 22:35
CAN KAYBI 14 OLDU
Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusunun, başkent Beyrut'un güneyine düzenlediği hava saldırısında 14 kişinin öldüğünü açıkladı.
20.09.2024 19:00
İSRAİL ORDUSU İBRAHİM AKİL'İ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ
İsrail ordusu, Beyrut'un güneyine düzenlenen hava saldırısında Hizbullah'ın operasyon şefi İbrahim Akil'i öldürdüğünü iddia etti.
20.09.2024 17:47
BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR
Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Beyrut'un güneyine düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 8'e, yaralı sayısının ise 8'i ağır olmak üzere 59'a yükseldiğini açıkladı.
20.09.2024 17:21
HİZBULLAH'TAN AÇIKLAMA: ANA İSTİHBARAT KARARGAHI HEDEF ALINDI
İsrail'in siber saldırılarla Hizbullah üyelerinin ve sivillerin kullandığı çağrı cihazları ile telsizleri patlamasının ardından karşılıklı saldırılar devam etti.
Hizbullah, İsrail'e yönelik yaptığı füzeli saldırı hakkında, "Ana istihbarat karargahına 100'den fazla roket fırlattık." açıklamasında bulundu.
20.09.2024 17:14
İSRAİLLİ YETKİLİDEN ÇARPICI SÖZLER: YENİ BİR AŞAMA
İsrailli güvenlik yetkilisi, Hizbullah'ın üst düzey komutanı İbrahim Akil'i hedef aldığı söylenen Beyrut'taki saldırı sonrası, Hizbullah ile artan çatışmalara ilişkin "savaşın yeni bir aşamasında" olduklarını belirtti.
Yedioth Ahronot gazetesine konuşan ismi paylaşılmayan bir İsrailli güvenlik yetkilisi, Hizbullah ile artan savaş ihtimaline ilişkin açıklamada bulundu.
İsrailli yetkili, "Savaşın yeni bir aşamasındayız ve Hizbullah'ı takip etmeye devam ediyoruz. Bir cevap için hazırlanıyoruz, her şey masada." ifadelerini kullandı.
20.09.2024 17:09
ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTTI
Lübnan Sağlık Bakanlığı, Beyrut'un güney kesiminde gerçekleşen saldırıda şu ana kadar 8 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
Açıklamada, 49 kişinin de yaralandığı belirtildi.
20.09.2024 16:45
İSRAİL, HİZBULLAH KOMUTANI AKİL'İ HEDEF ALDI
İsrail'in, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyine düzenlediği saldırının detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Bölgeden gelen haberlerde, İsrail ordusunun Hizbullah'ın kilit isimlerinden birini olan İbrahim Akil'i hedef aldığı belirtildi.
Yapılan açıklamada, Saldırının Hizbullah liderlerinin toplantısı sırasında gerçekleştiği öne sürülürken, Akil’in sağlık durumuna ilişkin herhangi bir paylaşım yapılmadı.
20.09.2024 16:44
İBRAHİM AKİL ABD'NİN ARANANLAR LİSTESİNDE
Akil, Beyrut'taki ABD Büyükelçiliği'nin 1983'te bombalanmasıyla ilişkili olduğu iddiasıyla ABD tarafından arananlar listesinde yer alıyor.
20.09.2024 16:36
HİZBULLAH'IN 2 BASIN MENSUBU ÖLDÜ
Hizbullah, İsrail ile sınırda yaşanan çatışmalara dair yazılı açıklama yaptı. İsrail ile Lübnan'ın güney sınırında çatışan Hizbullah, 2 mensubunun daha öldürüldüğünü duyurdu.
20.09.2024 16:20
LÜBNAN'DAN AÇIKLAMA
Lübnan resmi haber ajansı, İsrail'in Beyrut'un güneyine düzenlediği saldırıda ölenlerin 5'inin çocuk olduğunu açıkladı.
20.09.2024 16:13
İSRAİL BİNAYI F-35'LE VURDU
İsrail'in Beyrut'un güneyindeki bir binaya gerçekleştirdiği saldırıda F-35 uçağının yerleşim bölgesini iki kez hedef aldığı iddia edildi.
20.09.2024 15:58
İSRAİL'DEN LÜBNAN'A HAVA SALDIRISI
Hizbullah, İsrail'in salı ve çarşamba günü yaptığı siber saldırılara füzelerle karşılık verdi. 7 ayrı saldırıda İsrail'e 140 füze atılırken, ölü ya da yaralının olmadığı belirtildi.
20.09.2024 15:10
İSRAİL'DEN İLK AÇIKLAMA
İsrail devlet televizyonu tarafından yapılan açıklamada, Katyuşa füzelerinin atıldığı belirtildi. 7 ayrı saldırıda İsrail'e 150 füze atılırken, ölü ya da yaralının olmadığı ifade edildi.
İsrail ordusu, Lübnan sınır hattındaki bölgelere 140 kadar roketle saldırıldığını, atılan mühimmatların bazılarının hava savunma sistemleri tarafından önlendiğini, bazı bölgelere düşen şarapnel ve füzelerin ise yangına yol açtığını duyurdu.
20.09.2024 15:03
HİZBULLAH İSRAİL'E 7 AYRI SALDIRI DÜZENLEDİ
Hizbullah, İsrail'in salı ve çarşamba günü yaptığı siber saldırılara füzelerle karşılık verdi. Hizbullah, İsrail'e Katyuşa füzeleri ile saldırdı.
20.09.2024 15:01
NASRALLAH "GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ" DEMİŞTİ
Dün akşam İsrail'in siber saldırılarının ardından basın açıklaması yapan Hizbullah lideri Nasrallah, "Düşman İsrail insanlık suçu işliyor ve yıkılmadan gereken cevabı vereceğiz" demişti.
Yer: Lübnan