İran'dan İsrail'e karşı intikam yemini! Suikastın hesabı sorulacak

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İran'dan İsrail'e karşı intikam yemini! Suikastın hesabı sorulacak
Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İran, İsrail'den öldürülen Devrim Muhafızları Ordusu Komutanlarından Said Abyar’ın intikamını alacağını duyurdu.

Kasım Süleymani, Muhsin Fahrizade, Muhammed Rıza Zahidi... İsrail tarafından suikasta kurban giden son isim Devrim Muhafızları Ordusu Komutanlarından Said Abyar oldu. Pazartesi günü yaşanan suikastın ardından İran'dan açıklama geldi. Tahran yönetimi, Abyar'ın intikamını alacaklarını söyledi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanlarından Said Abyar’ın intikamını alacaklarını ve İsrail’e misliyle karşılık vereceklerini ifade etti.

İran'dan İsrail'e karşı intikam yemini! Suikastın hesabı sorulacak - 1. Resim

Selami, “Çocuk katili Siyonist rejim, döktüğü kanların bedelini ödeyecek. Abyar, Suriye’de İsrail karşısında Filistin direnişini destek veren ve ülkesinin güvenliği için mücadele veren bir isimdi ve unutulmayacak” dedi.

NE OLMUŞTU?

İsrail’in geçtiğimiz pazartesi günü Suriye’nin Halep kentinde saldırı düzenledi. Saldırıda İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanlarından Said Abyar hayatını kaybetti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...