İsrail alev alev yanıyor! Askeri üste bilinmeyen nedenle yangın çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gazze'de aylardır katliam yapan İsrail alev alev yanıyor! Başkent Tel Aviv'in yakınındaki Ramat Gan'da bulunan bir askeri üste yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, ortaya çıkan yoğun duman kameralara yansıdı.

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana katliam yapan İsrail'deki bir askeri üssün deposunda nedeni bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı.

ASKERİ ÜS CAYIR CAYIR YANDI

İsrail'in başkenti Tel Aviv yakınlarındaki Ramat Gan kentinde bulunan askeri üste yangın çıktı. Tel Hashomer askeri üssündeki bir depoda çıkan yangına 28 itfaiye ekibi müdahale etti. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

İRAN DESTEKLİ GÜÇLER Mİ VURDU?

Lübnan'daki İran destekli Hizbullah güçleri, füzenin İsrail ordusuna ait kameralı gözlem balonunu füzelerle düşürdüğünü, aynı zamanda İsrail'e ait askeri üs ile balonun kontrol merkezini vurduğunu açıkladı.

İsrail alev alev yanıyor! Askeri üste bilinmeyen nedenle yangın çıktı - 1. Resim

İsrail ordusu, olayın istihbarat açığına yol açmadığını savunsa da gözlem balonunun, Lübnan topraklarına düştüğü görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

İSRAİL KARŞI SALDIRI DÜZENLEDİ: ÖLÜ VE YARALILAR VAR

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Kafr Kila kasabasına hava saldırısı düzenledi. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

İsrail alev alev yanıyor! Askeri üste bilinmeyen nedenle yangın çıktı - 2. Resim

Saldırı sonrası bölgede bulunan Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Görev Gücü'ne (UNIFIL) ait araçları devriye gezdi.

 
Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...