İsrail Gazze'de bir gazeteciyi daha katletti!

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda bir gazeteci daha hayatını kaybetti. İsrail ordusunun 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda öldürülen gazeteci sayısı 203'e yükseldi.
DIŞ HABERLER—Filistin’de yerel medya, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırılarında biri gazeteci olmak üzere en az iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
Al Jazeera'nin haberine göre, saldırıda Gazze'nin kuzeyinde gazeteci Muhammed Hicazi şehit oldu. Gazze Sivil Savunma ekipleri ise Refah'ın kuzeyindeki Musabbeh bölgesinde bir ceset buldu.
Ayrıca, İsrail güçlerinin Han Yunus’un güneyindeki Qizan Rashwan bölgesinde bir pazarın yakınında yer alan bir alanı da hedef aldığı bildirildi.

FİLİSTİN'DE KAÇ GAZETECİ ÖLDÜRÜLDÜ?
Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda öldürülen gazeteci sayısı 203'e yükseldi.