İsrail ordusu kâbusu yaşıyor! Güney Lübnan'daki çatışmalarda ölü sayısı artıyor

- Güncelleme:
Dünya Haberleri

İsrail ordusu, bugün yaptığı açıklamada Güney Lübnan'da dört askerin öldürüldüğünü ve 30 Eylül'de kara operasyonlarının başlamasından bu yana öldürülen İsrail askerlerinin sayısının 36'ya ulaştığını duyurdu.

Lübnan resmi haber ajansı NNA'da yer alan habere göre, İsrail ordusuna ait savaş uçakları, gece saatlerinde Nabatiye iline bağlı Mercauyun ilçesinin Cedide Mercauyun beldesine iki hava saldırısı düzenledi.

Saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Haberde ayrıca İsrail ordusunun, Baalbek Hirmil bölgesine de bir hava saldırısı düzenlediği kaydedildi.

4 İSRAİL ASKERİ ÖLDÜ!

Öte yandan, İsrail ordusu, bugün yaptığı açıklamada Güney Lübnan'da dört askerin öldürüldüğünü duyurdu.

Buna göre, 30 Eylül'de kara operasyonlarının başlamasından bu yana öldürülen İsrail askerlerinin sayısı 36'ya ulaştı.

ÖLEN İSRAİL ASKERLERİNİN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Hizbullah'ın öldürdüğü İsrail askerlerinin kimlikleri açıkladı. İsrail’in İbranice yayınlanan milli gazetelerden biri olan Israel Hayom, ölen İsrail askerlerinin fotoğraflarını paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...