İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Hizbullah lideri Naim Kasım için suikast mesajı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Hizbullah lideri Naim Kasım için suikast mesajı
Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah'ın yeni lideri Naim Kasım için suikast imasında bulundu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gallant, "Geçici atama. Uzun süre değil." ifadelerine yer verdi.

Hizbullah'ın yeni lideri olan Naim Kasım için İsrail'den açıklama geldi. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Kasım'a suikast imasında bulundu.


İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Hizbullah lideri Naim Kasım için suikast mesajı - 1. Resim

NAİM KASIM İÇİN SUİKAST İMASI

İsrailli Bakan Gallant, X platformu üzerinden Naim Kasım'ın Hizbullah'ın yeni lideri seçilmesine yönelik paylaşım yaptı.

Naim Kasım'ın fotoğrafının yer aldığı paylaşımda Gallant, "Geçici atama. Uzun süre değil." ifadelerini kullandı.


İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Hizbullah lideri Naim Kasım için suikast mesajı - 2. Resim

HİZBULLAH RESMEN DUYURMUŞTU

Hizbullah'tan bugün yapılan açıklamada, Hizbullah Şura Konseyi'nin Kasım'ı yeni Genel Sekreter olarak seçtiği belirtilmişti.

Naim Kasım, daha önce Hizbullah Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail ordusunun 27 Eylül'de Beyrut'a düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybetmişti.


İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Hizbullah lideri Naim Kasım için suikast mesajı - 3. Resim

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...