Kaldırım aniden çöktü, obruğa düşen kadın kayboldu

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kaldırım aniden çöktü, obruğa düşen kadın kayboldu
Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da bir kaldırımın çökmesiyle oluşan 8 metre derinliğindeki obruğa düşen kadın kayboldu.

Malezya'da yerel polis yetkilisi Sulizmie Affendy Sulaiman, görgü tanıklarının ifadelerine göre, bir kadının üzerinde bulunduğu kaldırımın aniden çöktüğünü söyledi.

Kaldırım aniden çöktü, obruğa düşen kadın kayboldu - 1. Resim

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Sulaiman, kurtarma ekiplerinin 8 metrelik obruğun çevresine önlem amaçlı barikat kurduğunu bildirdi. Başkentin Dang Wangi bölgesinde meydana gelen olay sonrası kayıp kadını bulmak için yürütülen arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...