Koridorda çıplak koştu, görevliye vurdu, kokpiti yumrukladı! Havada ortalığı birbirine kattı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Koridorda çıplak koştu, görevliye vurdu, kokpiti yumrukladı! Havada ortalığı birbirine kattı
Avustralya, Haber
Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Avustralya'da uçağın koridorunda çıplak koşan ve uçuş görevlisine vurarak kokpit kapısını yumruklayan yolcu ortalığı birbirine kattı. Paniğe neden olan yolcu, iniş sonrası gözaltına alındı.

 Son günlerde türbülans nedeniyle panik yaşanan uçaklar gündem olurken, Avustralya'dan ise oldukça sıra dışı bir haber geldi.

Virgin Australia hava yolu şirketine ait bir uçak, Perth şehrindeki Perth Havalimanı'ndan Melbourne'a gitmek üzere kalkış yaptı. Yaklaşık üç buçuk saat sürmesi beklenen uçuş, bir yolcu tarafından gerçekleştirilen garip davranışlar nedeniyle yarıda kesildi.

KORİDORDA ÇIPLAK KOŞTU, ORTALIĞI KARIŞTIRDI

İsmi açıklanmayan yolcu, uçuş esnasında koridorda çıplak koşarak bir görevliye vurdu ve uçağın geri dönmesini istedi. Kokpitin kapılarını yumruklayan yolcu, uçakta görevli olan emniyet personeli tarafından etkisiz hale getirildi.

Virgin Australia hava yolu şirketi tarafından yapılan açıklamada, kargaşaya neden olan yolcu nedeniyle uçağın Perth Havalimanı'na döndüğü belirtildi.

Kimsenin yaralanmadığı olayda polis, uçağı birbirine katan yolcuyu gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...