Maç esnasında sahaya yıldırım düştü! Ölü ve yaralılar var
Peru’nun Huancayo kentinde oynanan bir maç esnasında sahaya yıldırım düşmesi sebebiyle 6 oyuncuyu yıldırım çarptı. İçlerinden biri ölürken beş futbolcu da ağır yaralandı.
Peru’nun Huancayo kentinde bir facia yaşandı. Pazar günü öğleden sonra Coto Coto Stadyumu’nda Juventud Bellavista ile Familia Chocca arasında oynanan maç esnasında sahaya yıldırım düştü.
BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Trajik olayın yaşandığı sahada 39 yaşındaki De La Cruz Meza'nın düşen yıldırım sonucu hayatını kaybettiği, 5 oyuncunun yaralandığı bildirildi.
METAL BİLEKLİK YÜZÜNDEN YILDIRIM ÇARPTI
AP’nin haberine göre, bölgenin Sivil Savunma Müdürü Cesar Ramos, De La Cruz Meza'nın taktığı metal bileklik nedeniyle çarpılarak öldüğünü ifade etti. Ramos yaptığı açıklamada ''Metal bileklik bir mıknatıs gibiydi'' dedi.
BEŞ KİŞİ AĞIR YARALANDI
40 yaşındaki kaleci Juan Chocca Llacta’nın vücudunda ciddi şekilde yanıklar olduğu bildirilirken hastaneye kaldırılan diğer yaralıların durumunun iyiye gittiği bilgisi verildi.