Olimpiyatlara saatler kala... Fransa-İsviçre'de bomba alarmı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünya Haberleri

Fransa kaosu yaşıyor! 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın açılış gününde, törene saatler kala hızlı tren hatlarına saldırı düzenlenen Fransa'da şimdi de havaalanında bomba alarmı verildi.

Fransa'da Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninin birkaç saat öncesinde tren hatlarının "kötü niyetli kişilerin eylemleri" nedeniyle büyük ölçüde kesintiye uğradığı bildirildi. Bazı kuzey ve doğu hatlarında ray konum kabinleri hasar gördü, kablolar yandı ve kesildi.

Olimpiyatlara saatler kala... Fransa-İsviçre'de bomba alarmı - 1. Resim

Yerel medya kuruluşlarının bildirdiğine göre, yaklaşık 800.000 yolcu etkilendi ve Paris'in en önemli istasyonlarından biri olan Montparnasse'da tren seferleri öğleden sonraya kadar devam etmeyecek.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Olimpiyatlara saatler kala... Fransa-İsviçre'de bomba alarmı - 1. Resim

HAVAALANINDA BOMBA ALARMI

Öte yandan, Air France havayolu şirketi, Paris seferini yapacak uçaklarından birinden bomba ihbarı alındığını açıkladı.

Uçak güvenlik tedbirleri kapsamında beklemeye alınırken havalimanı bomba ihbarının ardından boşaltılarak kapatıldı.

Air France'a ait Paris seferini gerçekleştirecek uçağın bomba alarmı nedeniyle Mulhouse Havalimanı'nda beklemede olduğu aktarıldı.

Fransız polisi, Fransa ve İsviçre tarafından ortaklaşa kullanılan Basel-Mulhouse havalimanının bomba ihbarının ardından boşaltılarak kapatıldığını açıkladı.

Düzenleyen:  - Dünya
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...