Otoyolda feci kaza! Havai fişek taşıyan kamyon ve otomobil çarpıştı, 2’si çocuk 4 kişi öldü
Rusya’da havai fişek taşıyan bir kamyonla otomobilin çarpışması sonucu büyük bir kaza meydana geldi. Kamyondan dökülen havai fişekler yol üzerinde patladı. Meydana gelen kazada ikisi çocuk olmak üzere dört kişi hayatını kaybederken, kamyon şoförü de ağır yaralandı.
Rusya’nın Amur bölgesindeki Vozzhaevka köyünde, bir otomobilin havai fişek dolu bir kamyona çarpması sonucu yola dökülen havai fişekler patlamaya başladı. Bu patlamalar sebebiyle ikisi çocuk olmak üzere dört kişi hayatını kaybetti. Ağır yaralanan kamyon sürücüsü tedavi altına alındı.
KÖY KARANLIĞA GÖMÜLÜRKEN GÖKYÜZÜ AYDINLANDI
Görgü tanıklarının aktardığına göre olay yerinde korkunç dakikalar yaşandı. Gece gökyüzü, orantısız dağılan havai fişeklerle aydınlanırken köy, alev ve dumanlarla kaplandı. Dağılan havai fişeklerin gelişigüzel patlaması sebebiyle elektrik kabloları zarar gördü ve köy karanlığa gömüldü.
ACİL DURUM EKİPLERİ GELDİ
Çok sayıda acil durum ekibi hızlıca kazanın olduğu bölgeye ulaştı. Gelen itfaiye ekipleri alevlerle mücadele etti, sağlık görevlileri ise yaralılara müdahalede bulundu. Korkunç kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz açıklanmadı.
GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILMALI
Yetkililer, benzer kazaların yaşanmaması için güvenlik önlemlerinin artırılması konusunda çağrıda bulundu. Olay anında patlamadan zarar gören bir kedinin kurtarılması yüzleri bir nebze de olsa gülümsetti.