Reisi'nin cenaze töreninin detayları belli oldu

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindekilerin cenaze töreni 21 Mayıs'ta (yarın) Tebriz'de düzenlenecek tören sonrasında ilkindi vaktinde Kum kentinde defnedilecek.
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın da içinde olduğu helikopter, dün dağlık alana düştü. Arama kurtarma ekipleri enkaza ulaşırken, Reisi'nin ve beraberindekilerin hayatını kaybettiği açıklandı.
Reisi'nin ölümünün ardından İran'da 5 günlük yas ilan edilirken, dünyanın pek çok ülkesinden de taziye mesajları peş peşe geldi.
CENAZE TÖRENİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU
Öte yandan Reisi'nin cenaze törenine dair detaylar belli oldu.
İran'ın resmi haber ajansı IRNA'ya göre; Reisi ve beraberindeki heyette bulunanların cenazeleri yarın Tebriz'de düzenlenecek tören sonrasında ilkindi vaktinde Kum kentinde defnedilecek.