Tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı! Görenler gözlerine inanamıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı. Yağış hayatı olumsuz etkilerken çok sayıda araç zarar gördü.

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da şiddetli dolu fırtınası etkili oldu. Yaklaşık 35 dakika süren dolu fırtınası nedeniyle sokak ve caddeler beyaza bürünürken, çok sayıda aracın camları kırıldı, birçok bölgede güneş panellerinde hasar oluştu, ağaçlar devrildi.

Tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı! Görenler gözlerine inanamıyor - 1. Resim

20 NİSAN'A KADAR SÜRECEK

Fırtına nedeniyle elektrik kesintilerinin de meydana geldiği belirtildi. Pakistan Meteoroloji Dairesi ülkenin kuzey kesimlerinde şiddetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışların 20 Nisan'a kadar devam etmesinin beklendiğini açıkladı.

Tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı! Görenler gözlerine inanamıyor - 2. Resim

Tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı! Görenler gözlerine inanamıyor - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...