samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Trump Biden'ı hedef aldı! ''Ülke tarihinin en kötü başkanı''

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Art arda meydana gelen saldırılar sebebiyle son günlerde kabusu yaşayan ABD, dünya gündemini de sarstı. ABD Başkanı seçilen Donald Trump Cuma günü sosyal medyada yaptığı bir dizi paylaşımda Joe Biden'ın "Amerika tarihinin en kötü başkanı" olduğunu söyleyerek mevcut yönetimin politikalarını eleştirdi.

20 Ocak’ta başkanlık görevine başlayacak olan Donald Trump, son günlerde ülkede yaşanan saldırılar sebebiyle Biden’a ateş püskürdü.

''BİDEN, TARİHİN EN KÖTÜ BAŞKANI''

Trump, Truth Social sosyal medya hesabında ''Joe Biden, Amerika tarihinin en kötü başkanı, tam bir felaket'' ifadesine yer verdiği bir paylaşım yaparak, Biden'ın ve onun "seçimlere müdahale eden haydutlarının eylemlerinin unutulmayacağını yazdı.

Özellikle Biden'ın sınır politikalarını hedef alan Trump, bunların artan güvenlik tehditlerine yol açtığını iddia ederek ''Ülkemiz bir felaket, tüm dünyada bir alay konusu!'' ifadesinde bulundu.

Ekonomik alanda politika değişiklikleri yapılması hususunda da çağrıda bulunan Trump, "Gümrük tarifeleriyle ükemiz bu muazzam zenginliğe ulaştı, Amerika’yı tekrar zenginleştirin!'' diye konuştu.

Paylaşımında yemin törenine atıfta bulunan Trump, ''20 Ocak'ta görüşmek üzere'' ifadesine de yer verdi.

 

.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...