- Köpek katili İngiltere Türkiye'ye saldırıyor 
14 dakika önce

Köpek katili İngiltere Türkiye'ye saldırıyor! İki yüzlüler boykot çağrısı yaptı

Sokak köpekleri düzenlemesini ‘katliam yapılıyor’ diyerek çarpıtıp turistlere “Boykot edin. Türkiye’ye gitmeyin” çağrısı yapan İngiliz medyası asıl ‘uyutmanın’ kendi ülkelerinde yaşandığını unuttu.
 - Esad, Tahran’a yakın isimlerin üstünü çizdi
44 dakika önce

İran ile Suriye birbirine düştü! Esad, Tahran’a yakın isimlerin üstünü çizdi

Esad rejimi Tahran’a yakınlığı ile bilinen genelkurmay başkanını görevden aldı, Şii militanların Emevi Camii’ne girişini yasakladı, Hizbullah liderinin konuşmasını TV’den yayınlamadı.
 - ABD'den İsrail'e 20 milyar dolarlık silah satışı!
2 saat 47 dakika önce

Ateşkese değil, savaşa destek! ABD, 20 milyar dolarlık silah satışına onay verdi

Gazze'de soykırım yapan İsrail'e en büyük desteği sunan ABD, ateşkes yerine katliama destek olmaya devam ediyor. ABD Dışişleri Bakanlığı, Tel Aviv yönetimine yeni silah ve mühimmat satışına onay verdi.
 - Biden İran'ı durdurmanın tek yolunu açıkladı
3 saat 19 dakika önce

Biden İran'ı durdurmanın tek yolunu açıkladı

ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e saldırılmasını engelleyecek formülün Gazze'de ateşkesin sağlanmasından geçtiğini söyledi. Bölgede artan gerilimden endişeli olduğunu belirten Biden, "İran'ın ne yapacağını göreceğiz. Eğer Gazze'de ateşkes olursa İran saldırmayabilir. Beklentimiz bu yönde" sözlerini sarf etti.
 - ABD’den 96 Apache helikopteri satın alınıyor!
3 saat 47 dakika önce

3. Dünya Savaşı'na hazırlık... Polonya, ABD’den 96 Apache helikopteri satın alıyor

3. Dünya Savaşı ihtimali tüm dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Avrupa'da savaşa hazırlık hız kazandı. ABD'nin ilk kez tank ve zırhlı araç sevk ettiği Polonya, 96 Apache helikopteri satın almak için harekete geçti.
 - Hazar Denizi'nde askeri tatbikat düzenlendi
4 saat 22 dakika önce

İran'dan saldırı öncesi gözdağı! Hazar Denizi'nde askeri tatbikat düzenlendi

Heniyye'nin Tahran'da uğradığı suikastin ardından İran'ın İsrail'e saldıracağı iddiaları günlerdir konuşuluyor. İran Hazar Denizi'nde askeri tatbikat düzenlediğini duyurdu. Tatbikat, İsrail'e gözdağı olarak nitelendirildi.
 - Starbucks CEO'su istifa etti! Kahve devinde kriz büyüyor
5 saat 20 dakika önce

Starbucks CEO'su istifa etti! Kahve devinde kriz büyüyor

Starbucks'ın CEO'su Laxman Narasimhan istifa etti. Ünlü kahve zincirinin İsrail boykotu nedeniyle bilançosu sarsıldı ve istediği geliri elde edemedi.
 - Filistinli baba yeni doğan bebeklerini kaybetti
5 saat 26 dakika önce

Gazze'deki bu acının tarifi yok! İkiz bebeklerine doğum belgesi çıkarmak için giden Filistinli baba tüm ailesini kaybetti

İsrail'in alçak saldırısında Gazze'de bugün 3 gün önce doğan ikiz bebekler hayatını kaybetti. Yeni doğan bebeklerinin doğum belgesini çıkarmaya giden Filistinli baba, eve döndüğünde tüm ailesini kaybettiğini öğrendi.
 - Rusya-Ukrayna Savaşı'nda F-16 iddiası!
6 saat 21 dakika önce

Rusya-Ukrayna Savaşı'nda F-16 iddiası! 74 yerleşim yeri ele geçirildi

Ukrayna’nın Rus topraklarında ilerleyişi devam ediyor. Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Kursk bölgesinde 74 yerleşim yerinin ele geçirildiğini açıkladı. Rusya kanadı ise Ukrayna'nın saldırılarını "terör" olarak nitelendirirken, F-16 savaş uçaklarının Moldova havaalanlarında konuşlandırılacağı iddialarına tepki gösterdi.
 - Trump'ın başına bu da geldi! Seçim ofisine hırsız girdi
6 saat 49 dakika önce

Trump'ın başına bu da geldi! Seçim ofisine hırsız girdi

Miting sırasında suikas girişimine uğramasıyla haftalardır dünya gündeminden düşmeyen ve geçtiğimiz günlerde "teknik arıza" nedeniyle uçağı acil iniş yapmak zorunda kalan Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın bu kez de Virginia’daki seçim ofisine hırsız girdi.
 - Türkiye'den Aksa baskınına tepki
8 saat 9 dakika önce

Türkiye'den işgalci Yahudilerin Mescid-i Aksa baskınına tepki

Türkiye'den işgalci Yahudilerin Mescid-i Aksa’ya yönelik baskınına tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı, İsrailli radikal grupların Kudüs'ün tarihi statüsünü ihlal ettiğini ve gerilimi tırmandıracak kışkırtmalara yol açtığını açıkladı.
 - Yahya Sinvar ateşkes şartını açıkladı!
8 saat 22 dakika önce

Yahya Sinvar ateşkes şartını açıkladı! Müzakereler başlıyor

Hamas lideri Yahya Sinvar, bu hafta yapılacak ateşkes müzakerelerine katılmadan önce İsrail'in 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü Gazze saldırılarını durdurmasını istedi.
 - İsrail, Lübnan'ı vurdu! Ölü sayısı açıklandı
8 saat 54 dakika önce

İsrail, Lübnan'ı vurdu! Ölü sayısı açıklandı

İsrail Orta Doğu'da saldırgan ve işgalci tutumunu aralıksız sürdürüyor. İşgalci İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırılarda 2 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan Gazze'deki soykırımda ölü sayısı 40 bine yaklaştı.
 - Eski başbakana cinayet soruşturması açıldı
9 saat 26 dakika önce

Ülkeden kaçan Bangladeş'in eski başbakanı Hasina’ya cinayet soruşturması açıldı

Bangladeş'te öğrenci protestolarının ardından istifa ederek ülkeden kaçan eski Başbakan Şeyh Hasina hakkında yaşanan halk ayaklanması sırasında bir kişinin polis tarafından öldürülmesi nedeniyle cinayet soruşturması açıldı.
 - Tecavüz suçlusu İsrailli askerlere ödül gibi ceza
9 saat 37 dakika önce

Filistinli tutukluya tecavüz eden İsrail askerlerine ödül gibi ceza!

Sde Teiman hapishanesinde Filistinli tutukluya tecavüz eden ve tutuklanan askerlerin tamamına ev hapsi verildi.
 - Hamas'tan İsrail'e roketli saldırı!
10 saat 6 dakika önce

Tel Aviv'de patlama sesleri! Hamas, İsrail'e roketli saldırı düzenledi

Hamas, İsrail'in başkenti Tel Aviv'i 2 roketle hedef aldı. İsrail basını ise Gazze'den atılan roket Tel Aviv sahile düştüğünü ve ölü yaralı olmadığını bildirdi.
 - Abbas'tan Ankara ziyareti öncesi Moskova teması!
10 saat 17 dakika önce

Ankara ziyareti öncesi Moskova teması! Mahmud Abbas Putin ile görüştü

TBMM Genel Kuruluna 15 Ağustos'ta hitap etmesi beklenen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Moskova'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi. Görüşmede bağımsız Filistin Devleti'nin kurulmasına vurgu yapıldı.
 - Ben-Gvir'in açıklamaları Netanyahu'yu kızdırdı
11 saat 54 dakika önce

Ben-Gvir'in Mescid-i Aksa baskını ve açıklamaları Netanyahu'yu kızdırdı: Statükodan saptı

İsrail'in aşırı sağcı bakanı Ben-Gvir'in binlerce fanatik Yahudi ile Mescid-i Aksa'yı basması ve buradaki açıklamalarına Netanyahu'dan tepki geldi. 'Statükodan sapma' olduğunun nitelendiği açıklamada ülkenin Mescid-i Aksa politikasının değişmediği ve değişmeyeceği öne sürüldü.
 - Covid-19 alarmı! Vaka sayısı 4 haftada 6 katına çıktı
15 saat 1 dakika önce

Vaka sayısı 4 haftada 6 katına çıktı, Covid-19 alarmı verildi

Güney Kore'de sağlık yetkilileri, ülke genelinde yaz aylarında artan Kovid-19 vakalarının ardından mevcut önlemleri artıracaklarını açıkladı.
 - ABD, Türkiye'den yardım istedi!
18 saat 59 dakika önce

ABD'den Türkiye'ye 'Orta Doğu' talebi: Gerilimi düşürmek için İran'a baskı yapın

ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Jeff Flake, ABD'nin Türkiye'den gerilimi düşürmek için İran'a baskı yapmasını istediğini söyledi. Flake "İran ile ilişkisi olan tüm müttefiklerimizden, İran'ı gerilimi azaltması konusunda ikna etmelerini istiyoruz ve bu ülkelerin arasında Türkiye de bulunuyor" şeklinde konuştu.
 - Musk sordu, Trump cevapladı!
19 saat 34 dakika önce

Trump'tan 3. Dünya Savaşı mesajı! "Ben olsaydım İsrail ve Rusya saldırmazdı"

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'ın milyarder iş adamı Elon Musk ile röportajı sosyal medya platformu X'te yayınlandı. 40 dakikalık gecikmeyle başlayan röportajda Trump, "Ben Başkan olsaydım İsrail saldırısı hiç olmazdı, Rusya asla Ukrayna'ya saldırmazdı" dedi ve Orta Doğu'daki durumun 3. Dünya Savaşı'na yol açabileceğini iddia etti.
Sona Git