Ülke diken üstünde! 6.3'lük depremle sarsıldılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ülke diken üstünde! 6.3'lük depremle sarsıldılar
Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Güney Amerika ülkesi Ekvador’da 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntıda can kaybının olmadığı, bazı binaların hasar gördüğü belirtildi.

Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) tarafından yapılan açıklamada, Güney Amerika ülkesi Ekvador’da 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi.

CAN KAYBI YAŞANMADI

Açıklamada, depremin yerin 23 kilometre derinliğinde meydana geldiği aktarıldı. Depremde bazı binalarda hasar meydana gelirken, can kaybı yaşanmadığı belirtildi.

Ülke diken üstünde! 6.3'lük depremle sarsıldılar - 1. Resim

7.8'LİK DEPREMLE SARSILMIŞLARDI

2013’te Peru’nun kuzeyinde ve Ekvador’un güneyinde hissedilen depremde en az 14 kişi hayatını kaybetmiş, onlarca evde hasar meydana gelmişti. Ekvador’da 1979 yılından sonra kaydedilen en şiddetli deprem olan 2016 yılındaki 7,8 büyüklüğündeki depremde 77 kişi hayatını kaybetmiş, 500’den fazla kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...