Ülke felaketi yaşıyor! Çığ düştü, ölü ve kayıplar var

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Ülke felaketi yaşıyor! Çığ düştü, ölü ve kayıplar var
Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Hindistan'ın Uttarakhand eyaletinde dün düşen çığın altında kalan 4 kişi hayatını kaybetti.

Uttarakhand'ın kuzeyindeki yola düşen çığın altında kalanlar için arama kurtarma çalışmaları yapıldı. Yerel medyaya konuşan yetkililer, ilk etapta çığ altında kalan kişi sayısının 57 olarak açıklandığını ancak bu sayının 55 olduğunu duyurdu.

KAYBOLAN İNSANLAR VAR

Ulaşılan 50 kişiden 4'ünün öldüğünü açıklayan yetkililer, kayıp 5 kişi için arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Dün, Çin'in Tibet Özerk bölgesi sınırına yakın Uttarakhand eyaletinin kuzeyindeki yola çığ düşmüş, çığ altında kalan 16 kişinin kurtarıldığı belirtilmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...